Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedení Lány neudržely a s Jesenicí prohrály


Branky


0

Lány - Na hřiště Lán zavítala Jesenice, která chtěla potvrdit domácí výhru s Kolešovicemi. Domácí nemají ještě jistou záchranu, a tak mají stále o co hrát. I když šli do vedení, Jesenice zápas otočila a připsala si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Lán

Podzimní duel skončil remízou a rozhodovat musely pokutové kopy, na které Jesenice zvítězila. Lány tak měli svému soupeři co oplácet. Navíc boj o záchranu je v plném proudu a i když má Janov těžký los, pořád má šanci na záchranu na úkor Lán.

 

Za odplatou za podzim byli domácí na dobré cestě, protože v 7' šli do vedení zásluhou Matějky - 1:0. Tento gól ale nebyl jedinou akcí, domácí si vypracovali několik šancí, ale ty byly neproměněny. Jesenice byla rychlým vedením soupeře překvapena a hnala se za vyrovnáním. To přišlo ve 23', kdy překonal Nováka Mutínský a srovnal stav zápasu - 1:1. Tento výsledek vydržel až do konce prvního poločasu.

Jeníček přidal pojišťovací gól

Lány by jistě remízu braly všema deseti a v následném penaltovém rozstřelu by mohly jen získat. Za to Jesenice chtěla zápas otočit a brát všechny body. To se hostům přeci jen povedlo, když se v 68' dostal k míči Kotek a strhl vedení na stranu svého týmu - 1:2. Sedm minut po něm se přihlásil o slovo kanonýr Jeníček, který přidal uklidňující a také poslední gól zápasu - 1:3. Jesenice zvládla zápas otočit a odvezla si všechny body.



Ohlasy k zápasu



FC Jesenice
Jakub Matějka: ,,Výkon nebyl úplně špatný. Kdybychom v prvních dvaceti minutách využili neproměněných šancí, mohl zápas dopadnout jinak. Náš problém je bohužel jednoduchý. Nedáš, dostaneš. Pokud nejsme schopni proměnit nabídnuté šance, tak nemůžeme vyhrávat. Do konce zbývají dva silní soupeři, na které ale budeme připraveni."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] , I. Rybář [-] , J. Loskot [-] - D. Keller [-] , J. Matějka [-] , L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] (71. D. Dudášik [-] ) - O. Vejrážka [-] , O. Humr [-] (62. P. Rajgl [-] ) , M. Reichl [-] -

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - Z. Balý [-] (52. J. Pfejfer [-] ) , F. Horvát [-] , Z. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , J. John [-] , D. Kapoun [-] , M. Kohout [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-]

ŽK: 64. D. Keller , 71. O. Vejrážka , 82. J. Loskot , 87. L. Švolba - 54. P. Kotek , 65. J. John , 70. P. John , 72. F. Horvát .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kozák Lubomír - TITLBACH Marek, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.