Olešná zvítězila hokejovým výsledkem nad Lužnou!


Branky


2

Olešná - O postup hrající Lužná zajížděla v rámci 23. kola rakovnického OP na hřiště Olešné, která by se případnou výhrou dotáhla rozdílem jednoho bodu na svého soupeře. Zápas skončil hokejovým výsledkem, kdy dokázala Olešná otočit dvoubrankové manko a dotáhnout zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejvoda měl podíl na obou gólech

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří si od samého začátku vytvářeli šance. První velká příležitost nastala v 10' po uvolnění J. Procházky ve vápně a následném nastřelení levé tyče Staňkovi branky, po kterém se míč odrazil k T. Vodrážkovi, kterého Staněk vychytal. První šance Lužné byla hned gólová! Ve 24' utekl po lajně Vejvoda, nacentroval na Grilla, který překonal Pavlíčka a otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Obrovskou šanci na vyrovnání měl krátce po půl hodině M. Polášek, kterého vybídl ke skórování do odkryté branky po individuálním průniku T. Vodrážka, ale k překvapení všech prvně jmenovaný prázdnou branku netrefil. Nedáš - dostaneš! Ve 37' to byl opět rychlonohý Vejvoda, který utekl po lajně a prudkou nahrávkou do vápna našel pouze navrátivšího domácího Karase, který si srazil míč do vlastní sítě - 0:2.

 

V závěru poločasu měli Luženští šanci navýšit své vedení z protiútoku, ale ten gólově neskončil. Do kabin tak šla Lužná s dvougólovým vedením.

Druhý poločas nabídl 7 gólů!

Ve druhé půli navázala Olešná na dobrý výkon z té první a hned po třech minutách se dočkala gólu. Centrovaný míč J. Procházky dolétl na zadní tyč na M. Poláška, kterému se ve druhé velké příležitosti v zápase povedlo skórovat - 1:2. Vstřelená branka domácí nabudila a ti pokračovali ve velkém náporu. Výsledkem byla chybná rozehrávka v luženských řadách, následná přihrávka J. Procházky na Telváka, který se zbavil bránícího hráče a z vápna uklidil míč k tyči - 2:2.

 

Lužná byla z dvou gólů opařená a nedokázala zachytit tempo soupeře. Dvě minuty po vyrovnávající brance se prosadil po nedorozumění v defenzivě hostů M. Polášek a poslal svůj tým do vedení - 3:2. Na světě tak byl skvělý obrat a to stále nebylo všechno. V 66' měla Olešná k dispozici trestný kop za hranicí vápna, který poslal přesně k bližší tyči R. Polášek - 4:2. Lužná se k první ojedinělé šanci ve druhé půli dostala deset minut před koncem, kdy se k nebezpečné hlavičce dostal Šnajdr, ale Pavlíček jeho pokus dobrým zákrokem vyrazil.

 

Naděje na vyrovnání definitivně vyhasla po dvou slepených gólech v závěru utkání. V 86' se dostal po kombinaci do otevřené luženské defenzivy ke střele Zadák, jehož dobře umístěná přízemní střela skončila za Staňkem - 5:2. Minutu poté další útok do otevřené obrany, identická situace, po které se prosadil T. Vodrážka - 6:2. Už se zdálo, že utkání skončí tímto výsledkem, ale minutu před koncem ještě upravil skóre Kopernický povedenou dalekonosnou ranou - 6:3.

 

Olešná si po výborném výkonu připisuje tři body, které zamíchaly na předních pozicích tabulky. Do posledního kola tak bude o co hrát. Lužná nenavázala na dobrý výkon z první půle a nedokázala zastavit rozjetý vlak domácích.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: ,,V první půli jsme přežili tři velké šance a díky své efektivitě získali náskok, který nás společně s počasím dokonale uspal. Po přestávce nás opustil důraz a důslednost v bránění, díky kterým jsme celé jaro pravidelně bodovali. Výsledkem byly tři rychlé branky, ze kterých jsme se nedokázali herně zvednout. Naše akce pak už postrádaly souvislost."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Švácha Josef - POLÍVKA Zdeněk, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2017 15:44
Ladislave, hodnocení jednotlivých fotbalistů může vyplnit kdokoliv, kdo má založený účet. Takže klidně i fanoušek. Pokud se vám známky nezdají, ohodnoťte zápas a hráče také, přiložit můžete i komentář. :)
29. 5. 2017 16:30
Zajímalo by mě, kdo psal toto hodnocení. Je neobjektivní ve všech směrech a všude 9. To je k smíchu. Kdo tam byl tak si úsudek o tomto hodnocení udělá sám.