3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidná výhra Senomat


Branky


0

Senomaty - Souboj sousedních týmů ze spodních pater tabulky nabídlo 21. kolo II. třídy. Berani by se případnou výhrou dotáhli bodově na svého soupeře z Kroučové. Zápas měl jednoznačný vývoj a domácí si připsali klidné a důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná trefa Vávry

Od úvodu zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí drželi častěji míč na svých kopačkách, soupeře přehrávali a vytvářeli si hodně šancí.

 

První branka přišla ve 33' po přízemním centru na neobsazeného Eichlera, který uklidil míč do odkryté branky - 1:0. Další branku a nutno podotknout, že výstavní, přidal ve 42' Vávra po výstavní trefě do šibenice - 2:0. Tento gól byl také to poslední, co úvodní poločas nabídl.

Senomaty si výhru pohlídaly

Druhý poločas měl podobný obraz hry jako ten první. Domácí opět převzali aktivitu a byli na hřišti dominantní. Další branku přidal v 70' druhým zásahem v zápase Vávra, který se dostal k míči po propadlém centru a uklidil jej za Tomešova záda - 3:0. Berani si vítězství nadále pohlídali a připsali si tak důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar: ,,V zápase jsme byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli. Z této výhry máme radost, navíc jsme se na Kroučovou bodově dotáhli."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Palkoska [-] (36. A. Polcar [-] ) , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-] , R. Trešl [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - P. Štěpán [-] (77. J. Trkal [-] ) , R. Janek [-] , J. Vančura [-] , A. Mildorf [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

ŽK: 26. R. Trešl , 76. F. Štědronský - 70. A. Mildorf , 73. J. Tomeš , 78. J. Vančura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - KATONA Petr (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.