Lužná rozhodla v poslední dvacetiminutovce


Branky


72. R. Pokorný (p.) , 81. K. Krumhanzl , 86. R. Pokorný
0

Lužná - Jeden z největších favoritů na postup přivítal na svém hřišti Kroučovou hrající ve spodní části tabulky. Kdo čekal od začátku rozhodnutý zápas, tak se mýlil! Lužná vyhrála, ale o svém vítězství rozhodla až ke konci zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenziva Kroučové neprolomena

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se snažili tvořit a tlačit soupeře do úzkých. Ten se bránil a do ofenzivy se příliš nehrnul. Tato taktika se Kroučové vyplatila, protože v prvním poločase žádná branka nepadla a hosté tak měli polovinu těžké práce za sebou.

Poslední dvacetiminutovka rozhodla

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry. Kroučová bránila a před poslední dvacetiminutovkou platil stále bezbrankový stav. První branka přišla v 72' po faulu na Vejvodu ve vápně, kterého vysunul Krumhanzl a houstující obrana musela zatáhnout za ruční brzdu. K penaltě se postavil kdo jiný, než kanonýr Pokorný a skóroval - 1:0.

 

Domácí byli rázem o něco klidnější a druhý gól přidali v 81' po přihrávce Pokorného na Krumhanzla, který prostřelil Tomeše - 2:0. Poslední branku si připravil Pokorný, který přeloboval vyběhnuvšího Tomeše a stanovil tak konečné skóre zápasu - 3:0. Více se v utkání nestalo a domácí si tak mohli připsat další tři body, které je posunují zase o něco blíže postupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: ,,Pochvala celého týmu vedenou výborně hrajícími stopery za neústupnost v soubojích s nevyzpytatelným Husákem. Vyzdvihnu výkon Kuby Staňka a za slovní podporu týmu v druhé půli brankaře Dudu, který si pozorně pohlídal další nulu."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - D. Kopernický [-] , J. Staněk [-] , M. Rek [-] , J. Dolhý [-] (90. P. Staněk [-] ) - A. Mašek [-] , S. Fronk [-] , R. Grill [-] (80. L. Nágl [-] ) , P. Bičík [-] (60. K. Krumhanzl [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] (87. J. Sláma [-] ) -

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Husák [-] , M. Císař [-] , A. Mildorf [-] , P. Štěpán [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

ŽK: 79. K. Krumhanzl - 59. L. Vajnar , 83. P. Štěpán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POLÍVKA Zdeněk, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.