FOTO: Sparta nadělila podruhé za sebou sedmičku


Branky


0

Lužná - Hosté z Kolešovic chtěli jistě navázat na výhru z minulého kola a pokusit se obrat domácí Spartu o body. Ta je ale rozjetá a chtěla vyhrát. To se také povedlo, když soupeře vyprovodila sedmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřikrát hurá

Úvod do zápasu měli překvapivě lepší hosté, když drželi více balon na svých kopačkách, ale do žádné šance je defenziva Sparty nepustila a postupem času začínala přebírat otěže zápasu ona.

 

První branka utkání padla v 18' po trestném kopu A. Špičky na předni tyč, kde míč ještě tečoval bránící hráč za bezmocného Herinka - 1:0. Ve 26' vyslal Fronk dlouhým pasem Vejvodu, který uplatnil svou rychlost, v souboji s golmanem byl úspěšnější a balon za pomocí tyče dopravil do sítě - 2:0.

 

Na další branku se čekalo pouhé dvě minuty. Pokorný vysunul krásnou kolmicí Vejvodu, ten nahrál Špičkovi, jehož střela byla zblokována a míč se odrazil zpátky k Vejvodovi, který ho uklidil za záda Herinka - 3:0. Na další branku se opět nečekalo dlouho. Krátce po půl hodině hry obral Pokorný váhajícího stopera o míč a nekompromisní střelou navýšil skóre - 4:0.

 

Se zbývajícími šancemi si dokázal brankář Kolešovic poradit, a tak se výsledek do konce poločasu neměnil.

Pokorný a Vejvoda završili své hattricky

Od začátku druhého dějství Lužná kontrolovala hru a nepouštěla soupeře do šancí. Páta odbila v 59' po akci Fronka s A. Špičkou, následoval důrazný průnik Kopernického a na konci celé akce byl kanonýr Pokorný, který dopravil balon do sítě - 5:0. Následné snažení Sparty vždy ztroskotalo na Herinkovi, který měl celý zápas plné rukavice práce.

 

Další gólový zápis přišel v 73' po akci aktivně hrajícího Kopernického, na jejímž konci byl Vejvoda a zkompletoval tak svůj hattrick - 6:0. Poslední slovo a zároveň i gólovou tečku si připravil Pokorný, který se probíjel do vápna a byl nedovoleně zastaven. Následného pokutového kopu se sám ujal a proměnil, čímž završil svůj hattrick - 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček: ,,Základem vítězství bylo zodpovědné bránění a týmový duch. I když nás hosté v úvodu přehrávali, nepustili jsme je do šance. K tomu se přidala ohromná vitalita Vejvody a Kopernického, takže hosté často přihlíželi našim soubojům s hostujícím gólmanem, který ještě spoustu gólovek zneškodnil. Důležitá je i naše silná lavice, kdy střídající ještě zvedli tempo hry."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Michael - ŠVÁCHA Josef, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.