Sedm kulí jako v Sarajevu! Sparta sestřelila Berany


Branky


24. Z. Eichler - 40. S. Fronk , 41. R. Pokorný , 56. R. Pokorný (p.) , 82. R. Šnajdr , 83. R. Pokorný , 85. J. Špička , 88. J. Vejvoda
0

Senomaty - Podobně jako v Zavidově čekal Lužnou těžký zápas s absencí několika hráčů. Senomaty hrající o záchranu potřebují každý bod, ale Lužná nedá rozhodně nic zadarmo. To se také projevilo a Sparta si odvezla ze Senomat 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový obrat během dvou minut

I přes absenci několika opor byla Lužná aktivnějším týmem od prvních minut. Byli to ale Berani, kteří se ujali vedení. Ve 24' se dostal ze standartní situace míč k Eichlerovi a ten ho poslal na zadní tyč - 1:0.

 

Hosté ale přidávali na obrátkách a výsledkem toho byly dva góly ve dvou minutách! Ve 40' vsítil vyrovnávací branku Fronk a minutu po něm se trefil po chybě domácího stopera kanonýr Sparty Pokorný - 1:2. Po skvělém a rychlém obratu tak šli do kabin šťastnější hosté.

Gólové hody na závěr

Počátek druhého dějství přinesl větší aktivitu Senomat, ale hostující obrana v nezvyklém složení fungovala na jedničku. Sparta se prezentovala hlavně rychlými brejky, které byly hlavně v závěru utkání cestou k úspěchu.

V 56' měla Sparta k dispozici pokutový kop, kterého se ujal Pokorný a přidal tak svou druhou branku v zápase - 1:3. Lužná přebírala otěže hry a zápas kontrolovala. Ovšem to co přišlo po odehrané osmdesátiminutovce by málokdo čekal.

 

Počínaje 82' a 88' konče, se hostům povedli nastřílel čtyři branky. Rychlé brejky doslova usmrtili veškeré naděje Beranů alespoň na zisk jednoho bodu. Jako první odstartoval gólovou kanonádu Šnajdr, po něm dokončil svůj hattrick Pokorný, následovala branka J. Špičky a na závěr se blýskl gólem střídající Vejvoda - 1:7.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SOJKA Petr (N), RUNZA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.