2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Absence Jelínka Lišany oslabila, body zůstávají v Kolešovicích


Branky


0

Kolešovice - Duel sousedních týmu z tabulky, ve kterém se dalo čekat vyrovnané utkání a boj o každý metr na hřišti. Domácí schytali v předchozím zápase bůra od Olympie a doma to chtěli napravit. To se také nakonec povedlo a Lišany odjely s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Od začátku utkání byli domácí aktivnějším týmem. Hra Kolešovic byla založena na důrazu a rychlé přechodové fázi, což také neslo ovoce. Hosté se nedokázali tomuto stylu přizpůsobit a za první poločas si nevytvořili žádnou větší šanci. První branku utkání diváci viděli ve 36' a jejím autorem byl domácí Hořejší - 1:0.

Uklidňující gól až v závěru

Lišany nastoupily do druhého poločasu s jasným cílem - pokusit se vyrovnat a hlavně zlepšit svou hru. Tlak si vytvořily, ale bez výsledného efektu. Domácí zůstali u své hry a nadále těžili z tvrdší hry a hlavně rychlých brejků. 

 

S blížícím se koncem vsadily Lišany vše na jednu kartu. Svou hru otevřely, tlačily se ve více lidech před vápno, čehož domácí v nastaveném čase využili a po rychlém brejku skórovali podruhé zásluhou J. Herinka - 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch: ,,Z rodinných důvodů nám, bohužel, chyběl střelec mužstva Jelínek, což se ukázalo jako klíčové, neboť jsme nebyli schopni vstřelit gól. V samotném utkání jsme se jen těžko vypořádávali s agresivitou a rychlou přechodovou fází soupeře, jakož i s místy až nebezpečným terénem a po poločase zaslouženě prohrávali 0:1, aniž bychom si vytvořili pořádnou šanci. Ve druhé půli jsme se pokoušeli o tlak do plných a domácí Kolešovice hrozily z brejků. Vyrovnat se nám nepodařilo, naopak, hra vabank se nám nakonec vymstila ve druhé minutě nastavení druhým gólem soupeře z rychlého protiútoku. Chybí nám lehkost a moment překvapení, ale alespoň jsme zápas zase odbojovali až do konce a v dalším utkání se musíme pokusit o tři body v domácím prostředí."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Houška [-] , M. Hořejší [-] (72. J. Kovář [-] ) , D. Polánek [-] (81. O. Ridzoň [-] ) , P. Roubík [-] (53. M. Štícha [-] ) , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , P. Matějovský [-] , J. Daniš [-] , P. Jankura [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Hamouz [-] , L. Krůta [-] , L. Řepka [-] , V. Hamouz [-] - J. Paseka [-] , R. Žalud [-] , M. Bagi [-] (84. H. Minařík [-] ) , M. Medřický [-] - P. Ledvinka [-] (61. M. Hájek [-] ) , M. Šutera [-] (84. M. Chládek [-] ) -

ŽK: 37. D. Polánek - 28. J. Paseka , 75. L. Krůta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TICHÝ Martin, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.