0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány nestačily na kanonýra Číhaře


Branky


0

Lány - Soupeř domácích z Rakovníka se nachází v lepším středu tabulky a udržuje si kontakt s nejvyššími příčkami. Domácí Lány bojují o záchranu a z tohoto zápasu by jistě braly každý bod. To se nestalo a zkušená Olympie si odvezla dvougólové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Číhař poprvé

Domácí šli do zápasu s jasným cílem - soupeře potrápit, hrát ze zajištěné obrany a pokusit se překvapit. Do 20' se to dařilo, ale pak se k balonu dostal kanonýr Olympie Číhař a překonal Čapka - 0:1. Zbytek poločasu si zkušení hráči Olympie pohlídali a do kabin šli s jednogólovým vedením.

Číhař podruhé

Vstup do druhého poločasu se hráčům z Lán opravdu nepovedl. Neuběhlo moc a ve 48' to byl opět Číhař, kterého domácí defenziva neuhlídala a dovolila mu skórovat podruhé - 0:2. Ve zbývajícím čase se projevila zkušenost hostů, kteří si utkání pohlídali a odvezli si 3 body.



Sestavy


SK Lány
J. Čapek [-] - D. Dudášik [-] (80. V. Loskot [-] ) , J. Loskot [-] - Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] , J. Matějka [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] - P. Rajgl [-] (60. L. Krob [-] ) , I. Rybář [-] (78. T. Kosár [-] ) , V. Rybář [-] (55. J. Krátký [-] )

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - T. Koch [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] (46. R. Topinka [-] ) , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , M. Němec [-] (46. P. Klátil [-] ) , M. Havel [-] , V. Eck [-] , J. Ogurek [-] (70. B. Koch [-] )

ŽK: 8. P. Rajgl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - MOCSONOKY Ladislav (N), KŘOVÁČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.