FOTO: Kněževes stíhá vedoucí Ohnivce z Městečka


Branky


0

Kroučová - Domácí na svém hřišti přivítali Kněževes, která neměla do jarní části sezony úplně nejlepší vstup. Přesto šli hosté do utkání jako favorit. Kroučová leč se snažila, na body to nebylo. Hosté zvítězili a nadále se udržují v horním patře tabulky II. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

Domácí šli do zápasu jistě s tím, že mohou překvapit a favorizovanou Kněževes obrat o body. Bohužel se to nedařilo již od úvodních minut. Aktivnější vstup hostů do zápasu hráči Kroučové nezachytili a již od 7' prohrávali po trefě Krejčího - 0:1.

 

Základem úspěchu pro Kroučovou bylo nedostat rychlý gól. To se nepodařilo a druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Běžela 20' a skóre navýšil Holeček - 0:2. První poločas více zajímavého nenabídl a do kabin tak šli s větším klidem hosté, pro které by byla výhra velmi důležita.

Kněževes si vítězství pohlídala

Do druhého dějství zápasu šla Kroučová s cílem zkusit se zápasem něco udělat a zdramatizovat ho. Kněževes je ale zkušený tým a po celý poločas si své vítězství hlídala.

 

Po závěrečném hvizdu sudího Polívky si tak hosté do tabulky připisují důležité 3 body, které je drží na druhé příčce. Pro Kroučovou není porážka o dvě branky nijak drtivá, neboť šla Kněževes do zápasu v roli favorita.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Eminger [-] - M. Kiss [-] , M. Tichý [-] (85. P. Mindžak [-] ) , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , M. Císař [-] , J. Vančura [-] (37. A. Mildorf [-] ) , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - R. Vaníček [-] (85. M. Miksa [-] ) , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (62. M. Vršecký [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 42. M. Tichý , 77. J. Husák - 70. K. Hrubý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠKUTHAN Tomáš (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.