Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidná výhra Jesenice


Branky


0

Jesenice - Na velké hřiště do Jesenice zavítali hráči Janova, kteří se chtěli pokusit soupeře obrat o body. Porovnání hřiště domácího celku a Janova je naprosto odlišné, což se v zápase projevilo. Domácí si zápas pohlídali a 3 body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Hráči Jesenic vstoupili do utkání aktivněji a od úvodního hvizdu kontrolovali vývoj utkání. Janovští měli pasivní začátek a k ničemu se nedostali. Hned v 7' byla nařízena penalta pro Jesenické, kterou ovšem Kopáček zlikvidoval, stejně jako následující dorážku. Bohužel pro hosty se vyražený balon dostal ke Kotkovi a ten ho dostal do sítě - 1:0.

 

Ve 39' se prosadil Tesař a domácí své vedení navýšili - 2:0. Výkon Janova nebyl nikterak oslnivý. První poločas si Jeseničtí pohlídali, hráli zkušeně a soupeře k ničemu nepustili.

Jesenice kontrolovala zápas

Do druhé půle nastoupil Janov sice aktivně, ale byli to domácí, kteří po dvou minutách navýšili své vedení zásluhou Mutínského - 3:0. Janov hrál více po zemi oproti první půli a se změnou předvedené hry přišly i šance. Po jedné z nich se Janovu také podařilo snížit, když Konvalinka využil zaváhání domácího brankáře s obráncem - 3:1.

 

Jesenice je ale zkušeným týmem a utkání si nadále hlídala. V 88' na sebe nechal upozornit Jeníček, který upevnil vedení a zároveň tak dal zápasu finální výsledkovou podobu - 4:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter: ,,V dnešním zápase jsme zajížděli na horkou půdu k jednomu z favoritů soutěže FK Jesenice. Od prvního hvizdu se projevovala větší zkušenost soupeřových hráčů, naopak my jsme nebyli schopni si vytvořit žádnou šanci. Prohrávali jsme již od 7minuty po nařízené penaltě za faul na hranici velkého vápna. Střelci domácích si zřejmě obuli špatně kopačky, neboť se jim penalta podařila proměnit až napotřetí. Dvakrát výborně zasáhl náš brankář, na třetí dorážku už ale byl bohužel krátký. Do konce poločasu byl soupeř lepší a nedával nám vůbec možnost se v zápase pokusit o zázrak a vyrovnat stav. V druhé půli jsme se snažili hrát více po zemi a krátkými přihrávkami se nám podařilo vytvořit si několik pěkných příležitostí k zakončení a z jedné z nich se po nedorozumění domácího obránce s gólmanem podařilo Konvalinkovi snížit. Domácí si ale již nenechali zasloužené vítězství vzít a v závěru navýšili skóre na konečných 4:1. Příští týden nás čeká derby s nevyzpytatelnými Mutějovicemi. Uvidíme, s jakou sestavou na nás vyrukují a jak se náš zraněnými zdecimovaný tým dá dohromady. Pro nás by byl zcela jistě bod velkým úspěchem."



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - D. Brda [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , J. John [-] (55. V. Fiala [-] ) , S. Tesař [-] , Z. Balý [-] , J. Pfejfer [-] , P. Altman [-] (72. M. Kohout [-] ) , J. Mutínský [-] , P. John [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - M. Vágner [-] , P. Bradáč [-] , M. Amler [-] - P. Hrbek [-] , J. Melč [-] , L. Ilberg [-] - J. Kail [-] (44. A. Alijevič [-] ) , R. Konvalinka [-] - J. Koukal [-] (46. M. Haluza [-] ) , P. Beneš [-]

ŽK: 65. R. Konvalinka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - WOROFKA Miroslav (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.