J. Melč 26.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov daroval Kroučové vítězství vlastními chybami


Branky


26. J. Melč - 10. T. Bohatý , 44. J. Husák
0

Janov - Zápas týmů ze spodku tabulky nabídlo 16. kolo II. třídy. Janov by se případnou výhrou odpoutal ze dna tabulky a dotáhl se na soupeře z Kroučové. Po slabém výkonu obou mužstev se ale tak nestalo. Po zmatcích v obraně daroval Janov soupeři dva góly a sám dokázal vstřelit pouze jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění byly alespoň góly

Důležité body měli janovští fotbalisté na dosah v zápase s Kroučovou. Jednalo se o zápas celků ze spodku tabulky a kvalita utkání tomu také odpovídala. V prvním poločase byly k vidění alespoň góly. Úvodní branku po zaváhání domácí defenzivy vstřelil v 10' Bohatý a otevřel tak skóre zápasu - 0:1.

 

Domácím se podařilo vyrovnat ve 26' po volném přímém kopu, který si vzal na starost nejlepší střelec Janova Melč a balon poslal parádní trefou do sítě - 1:1. Do poločasu nezbývalo mnoho a domácí defenziva darovala soupeři ve 44' další branku, když se prosadil Husák - 1:2.

Snaha byla, ale nic z ní

Druhý poločas přinesl stejný obraz hry. Utkání bylo bojovné, hráči Janova se snažili jak mohli, ale bez výsledného efektu. Většina akcí domácího celku skončila nepřesností ať už v jejím průběhu nebo v závěru. Kroučová si zbytek zápasu pohlídala a urvala cenné 3 body, kterými se trochu odpoutala od spodku tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: ,,V dnešním utkání se opět projevila naše slabost - řešení a proměňování vyložených šancí. Bohužel diváci byli svědky nehezkého fotbalu z obou stran. Našim hráčům nelze upřít snaha, někdy až enormní, ale bohužel z toho pramení nervozita, která se poté přenáší na hřiště a na stylu naší hry se to okamžitě projevuje. Soupeři jsme bohužel po boji darovali tři body, které pro nás měli cenu šesti. Takto nás mohou pouze těšit ztráty mužstev před námi a udržení si kontaktu s chvostem tabulky."




Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - R. Konvalinka [-] , M. Amler [-] , J. Koukal [-] (46. M. Peták [-] ) , J. Skoupý [-] (46. M. Vágner [-] ) , J. Melč [-] , J. Kail [-] , P. Bradáč [-] , L. Ilberg [-] (83. J. Koukal [-] ) , M. Haluza [-] , V. Kinter [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] (64. R. Janek [-] ) , M. Tichý [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , M. Císař [-] (88. A. Mildorf [-] ) , J. Vančura [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

ŽK: 69. J. Kail , 87. J. Koukal - 33. M. Tichý , 69. M. Císař , 87. L. Vajnar .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUČERA Jiří - DUŠEK Vladimír (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.