FOTO: Lužná veze tři body z Rakovníka, znovu zářil Pokorný


0

V prvním jarním kole se odehrál souboj sousedů v tabulce. Oba dva týmy před zápasem měly shodně 24 bodů. V brance Olympie se poprvé představil Petr Procházka. Lužná pro změnu představila navrátilce Adama Špičku. Utkání se hrálo před velmi slušnou kulisou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ŠEST BRANEK V PRVNÍM POLOČASE

Mnoho diváků ještě nedorazilo na svá místa a střelec Pokorný již ve 4' poslal Lužnou do vedení - 0:1. Vedení trvalo do 19', kdy se prosadil pro změnu domácí kanonýr Číhař - 1:1. Lužná ale přišpěchela s dalším brankovou akcí. Ve 25' zakončil akci Kopernický - 1:2. Za pět minut později zvládl vyrovnat Rous - 2:2. Přestřelka pokračovala dále, protože o dvě minuty později vrátil Lužné vedení Šnajdr - 2:3. Trenér Pavlíček si celou zimu stěžoval na špatnou produktivitu, ale tým si to šetřil na první jarní kolo, protože ve 38' další branku vstřelil Pokorný - 2:4.

 

ZAHOZENÁ PENALTA NA KAŽDÉ STRANĚ

Druhé utkání nenabídlo tak svižní fotbal jako první poločas. Hřiště bylo ve špatném stavu a domácím vázla kombinace. Hosté naopak hráli ze zajištěné obrany organizované Rekem. Hrálo se mezi vápny. V 75' mohl definitivně rozhodnout A. Špička z pokutového kopu, když Procházka fauloval Pokorného. Ale z penalty trefil jen břevno. Tento moment Olympii trochu oživil a naději pro domácí vykřesal v 80' Číhař, který si našel míč vápně a s přehledem obstřelil Dudu - 3:4. A Olympie měla i velkou šanci na vyrovnání, protože pět minut před koncem byl faulovaný Číhař ve vápně. Faulovaný se sám postavil k pokutovému kopu, ale trefil jen tyč. Lužná vrátila podzimní porážku Olympii a utekla ji v tabulce o tři body.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POLÍVKA Zdeněk, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.