Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Unionu v přestřelce zdolala v domácím prostředí béčko Touškova


Branky


0

Sedm gólů přineslo utkání mezi rezervami Unionu a Města Touškova. Šťastnější byli nakonec fotbalisté Unionu B, kteří se proto rozloučili vítězně s letošní sezonou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas přinesl po první části plichtu

Souboj dvou týmů, které si mohou v případě potřeby půjčit dva hráče z A - týmu, přinesl vyrovnanou podívanou. V úvodní fázi zápasu sice především Touškovští se více tlačili dopředu, nicméně postupem času i domácí dokazovali své kvality, čímž potvrdili zlepšenou formu z poslední doby. Gólové skóre zápasu se otevřelo po osmi minutách hry. Na centr Sýkory nedosáhl sice Kutný, ale za ním číhal nehlídaný Dominik Chlumecký, který uklidil míč do branky. Vyrovnáno ale bylo hned za malou chvíli. Po chybě domácí obrany se z úniku trefil Karel Pachl. V úvodní kanonádě ovšem pokračoval domácí Ondra Jakoubek, jenž se zpoza vápna trefil přesně k tyči. Hosté přesto ještě našli do konce poločasu potřebnou odpověď. Těsně před odchodem do kabin se prosadil touškovský Matěj Šůla.  

Domácí zvládli lépe přestřelku

Brzy po přestávce byli ale domácí na koni. Gólman Beneš nedokázal udržet míč ve svých rukavicích a důrazný Petr Kutný ve skluzu usměrnil balon za gólmana Města Touškova. Podle posloupnosti zápasu byli na řadě hosté, a tak to i znovu dopadlo. Vyrovnat se podařilo mladému Marku Bartůňkovi a do konce zápasu v tu chvíli chybělo něco okolo patnácti minut. Závěrečná část ovšem patřila Unionu B. Navíc se jednalo o parádní trefu. Centr Chlumeckého do ohně oslovil ostříleného Jána Murína, který v akrobatické pozici dokázal usměrnit balon do sítě, čímž definitivně rozhodl o tom, že všechny body zůstanou na hřišti Unionu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Sehráli jsme povedený zápas. Pomohli nám kluci z áčka, naopak na Touškovu bylo znát, že obvyklé posily z A - třídy neměl. Sice nás přehrával, hlavně ze začátku jsme si pár minut doslova nesáhli na míč, ale postupně jsme se do zápasu dostali a na naše poměry jsme odvedli dobrý výkon. Dobrý výkon předvedl Dominik Chlumecký, který jeden gól dával, na další asistoval. Dobrý výkon předvedl i Ondra Jakoubek a Adam Sýkora.

TJ Sokol Město Touškov B
Ján Boháč: Ukázala se zkušenost domácího týmu.Vždy nám odskočili na jednu branku, když využívali naše chyby. Bohužel ani vyšší moc nebyla s námi, když nám nebyla odpískána penalta, ale na to si nemůžeme stěžovat. Akorát nás to bohužel vyvedlo z míry, začali jsme kecat a bylo to ještě samozřejmě horší. Myslím si ale, že remíza by zápasu slušela více, protože jsme špatně rozhodně nezahráli. Dobré utkání odehrál Honza Popelka nebo Karel Pachl.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - Z. Chmelík [-] , L. Londa [-] , P. Filmak [-] , V. Jíra [-] - M. Volf [-] , P. Kučera [-] , A. Sýkora [-] , O. Jakoubek [-] , D. Chlumecký [-] - P. Kutný [-]

TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - A. Šimice [-] , M. Bartůněk [-] , K. Pachl [-] , Z. Pašek [-] , P. Vyšata [-] , M. Šůla [-] , P. Boháč [-] , J. Popelka [-] , J. Huleš [-] , A. Jánek [-]

ŽK: 73. Z. Chmelík - 23. M. Šůla , 62. M. Macko .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - TRÁZNÍK Martin (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.