0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan B nezaváhal proti rezervě Vodních staveb


Branky


0

Souboj dvou záložních celků vyzněl jednoznačně pro fotbalisty Slovanu, kteří si odvezli ze hřiště trápících se Vodních stavev všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan se ujal brzy vedení

Při nedělním teplém počasí bylo od začátku tohoto zápasu patrné, kdo bude držet otěže pevně ve svých rukou. Hostující tým potvrzoval roli papírového favorita v utkání již po pěti minutách hry, kdy ho do vedení poslal Jiří Hrdlička. Hostující tým celkově diktoval tempo hry a svého protivníka k ničemu nepouštěl s výjimkou několika menších závarů ve vápně. Zároveň ale už B - tým Slovanu nedokázal do konce první části přidat další branku, a tak šel do kabin pouze za jednogólového náskoku. 

Hosté přidali dvě branky

Po přestávce se dění na hřišti prakticky nezměnilo. Pouze s přibývajícím časem a hřejivým sluncem začaly oběma mužstvům více docházet síly. I přesto nicméně přinesla druhá část ještě další dvě trefy, a to do sítě vodníků. Pět minut po startu do druhého dějství se prosadil Petr Háva. O deset minut později se navíc hosté radovali znovu, když se prosadil Jiří Končel. Zbytek utkání se proto odehrál v poklidu a Slovan si došel pro tříbodové vítězství. Vodní Stavby naopak znovu nebodovaly a poté, co Union B zvítězil na hřišti Chotíkova spadly na poslední místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský: Zápas ovlivnil brzký gól. Vyrovnaný první poločas, kdy oslabená sestava vodníku vzdorovala , V druhém poločasu vodníci otevřeli hru a dostali další dva góly. K naším nejlepším hráčům patřil Peroutka a mladá naděje Zima.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík starší: Mělo to celkem jednoznačný průběh. Bylo velké horko a postupem času byly proto oba mančafty celkem unavené, což se projevilo na kvalitě hry. zaslouženě jsme ale zvítězili. Dobré utkání za nás odehrál v útoku Adam Radvanovský.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Sýkora [-] , T. Sýkora [-] - J. Kačer [-] , M. Hricina [-] , M. Lukáš [-] , T. Pavlíček [-] - P. Porada [-] - J. Zima [-] , M. Peroutka [-] (87. M. Bejvl [-] ) , J. Haišman [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - V. Tomrdle [-] , M. Brabec [-] , T. Klozar [-] , A. Radvanovský [-] (85. M. Braun [-] ) , P. Háva [-] , J. Hrdlička [-] , D. Bulant [-] , O. Ladislav [-] , J. Končel [-] , M. Feiferlík [-]

ŽK: 40. T. Klozar .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Votruba Jiří - HAVEL Jaroslav (N), KORANDA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.