1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov pálil šance a bral proti Prazdroji dva body


Branky


0

Špatně seřízená mířidla měli v neděli fotbalisté Vochova, kteří v utkání proti Prazdroji nedokázali v řádné hrací době ani jednou překonat výborně chytajícího gólmana Kolaříka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obranná hradba Prazdroje byla neprostupná

Vochovu se pravidelně proti Prazdroji nedaří, což se potvrdilo i v nedělním měření sil. Domácí celek se tlačil do šancí, ovšem skálopevnou defenzívu soupeře nebyl schopný překonat. Obránci Prazdroje vždy stáli na správných místech a dařilo se jim zastavit střelecké soupeři protivníka. Navíc ani jim se směrem dopřšedu příliš endařilo a po prvním poločase byl proto stav nerozhodný. Bylo proto otázkou, zda přijde nějaká branka alespoň ve druhém dějství. 

Brankář Kolařík čaroval

Ani po změně stran se ale toho příliš na hrací ploše nezměnilo. Domácí nadále často stříleli, ale jejich pokusy šly buď nepřesně nebo do obránců Prazdroje. Největší příležitost Vochova na změnu skóre měl kanonýr David Vávra. Šikovný hráče v domácích barvách si vzal na starost standardní situaci z osmnácti metrů a míč zakroutil výborně přes zeď k tyči, kam ovšem skvěle skočil gólman Kolařík, jenž spektakulárním zákrokem zastavil hrozící pohromu. Jelikož se ani tatot velká příležitost neujala a ani hosté nebyli směrem dopředu úspěšnější skončilo utkání po řádné hrací době bezbrankovou remízou. Následovaly proto pokutové kopy, v nichž se štěstí přiklonilo na stranu Vochova, jenž proto bral dva body. 

Domácí neproměnili jednu, hosté dvě penalty

Při penaltové loterii jeden z domácích střelců napálil míč do břevna, jinak se všichni ostatní prosadili. Na hostující straně naopak jeden minul. 



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Hodnotíte se mi to hodně těžce. Prostě jsme nebyli schopní dotlačit balon do sítě, asi nám chybělo potřebné štěstí. Obrana soupeře totiž vše zblokovala, nebo famózně zasáhl jejich gólman. K naším nejlepším hráčům patřili stoper David Konáš a Martin Klement, který hrál ve středu zálohy.

SK Roudná
Pavel Hyneš: Byl to boj. Měli jsme co dělat, abychom se ubránili. Navíc jsme se těžce sešli, jelikož někteří hráči nezaregistrovali, že se hraje od dvou hodin. Museli proto nastoupit od začátku i někteří, co s tím ani nepočítali. Podržel nás vydatně gólman a dobrý zápas odehrál ve středu zálohy i Michal Ranš.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Štec [-] - M. Ausberger [-] , D. Vozian [-] , D. Vávra [-] , M. Klement [-] , E. Strejček [-] , A. Boguševschi [-] , Z. Klein [-] , P. Ausberger [-] , D. Konáš [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , M. Ranš [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] , D. Urie [-] , R. Wais [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Křepelka [-]

ŽK: 81. A. Boguševschi , 83. E. Strejček .
Hráči zápasu: M. Klement , D. Konáš - V. Kolařík , M. Ranš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Nešpor Petr - HOŠEK Tomáš (N), KRÝDA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.