1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2017 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o sedmé místo vyzněl lépe pro Rapid


Branky


0

Rapid se vítězstvím vzdálil předposlednímu místu na osm bodů. Vzhledem k velmi vyrovnanému spodku tabulky se touto výhrou vyhne i případné barážové účasti o setrvání v soutěži. Union musí ještě zabojovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka, pak obrat

Union s Rapidem si to mezi sebou v páteční předehrávce rozdaly o sedmé místo. Domácí Union se dostal do vedení už v 9. minutě, kdy Petr Filmak ze strany poslal míč před branku někam na malé vápno, kde Martin Seidl sice netrefil ideálně, ale dokázal ho procpat do brány - 1:0. V 16. minutě se hosté dočkali vyrovnání z vypracované šance skóroval Petr Kovařík - 1:1. Ve 22. minutě šli hosté už do vedení. Dlouhý výkop gólmana Vladislava Kovaříka byl prodloužený hlavou až do vápna domácích, kde už stál sám útočník Rapidu před brankářem Markem Hornem, jehož prostřelil - 1:2. Rapid podal sympatický výkon v této části hry a místy vyvinul na Union i značný tlak a je třeba říct, že jeho vedení bylo zasloužené.

Tlak domácích a mnoho spálených šancí

Union vstoupil do druhé části hry velmi aktivně a přišpendlil na velkou část druhé půle soupeře na vlastní polovinu. Rapidu zřejmě docházely ze soustavného tlaku síly, přesto domácí nevyužily slibných šancí, které měli. Buď se projevila střelecká nemohoucnost, kdy se ukázalo, jak se dají zazdít vyložené šance, nebo se zaskvěl výtečnými a jistými zákroky brankář Rapid Vladislav Kovařík. Rapid, který je na soupeřově hřišti statisticky nehorším týmem, vybojoval velmi důležité tři body a odskočil svému soupeři na tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Petr Starý - trenér: Dostali jsme se brzy do vedení, ale Rapid nám byl minimálně vyrovnaným soupeřem, hrál dobře a rychle skóre otočil. Po přestávce jsme tlačili především my, ale opět jsme zahazovali jednu šanci za druhou, soupeře podržel výborný gólman. Nehrajeme špatně, ale prostě nám to tam nepadá.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - A. Hořánek [-] , T. Rojík [-] (62. O. Jakoubek [-] ) , K. Knaf [-] (57. F. Linhart [-] ) , J. Jindra [-] - K. Kučera [-] (70. P. Chudý [-] ) , A. Sýkora [-] , P. Kutný [-] , P. Šimana [-] - P. Filmak [-] , M. Seidl [-]

SK Rapid Plzeň B
V. Kovařík [-] - I. Körösi [-] (66. D. Krákora [-] ) , K. Veber [-] (59. M. Matoušek [-] ) , P. Uchytil [-] , P. Filipčík [-] , P. Kovářík [-] , T. Janoch [-] , O. Hodan [-] , J. Holík [-] , F. Polášek [-] (72. L. Holý [-] ) , J. Hlaváč [-]

Hráči zápasu: P. Šimana - V. Kovařík , P. Kovářík .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Švantner František - DOKSANSKÝ Tomáš, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.