2:1p.
(1:1)
42. T. Valm
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan porazil po penaltách Černice


Branky


19. P. Bouřil - 42. T. Valm
0

Gólově mdlé utkání, ve kterém padlo po jedné brance na každé straně, rozhodovala až dovednostní soutěž, ve které Marek Feiferlík dvěma úspěšnými zákroky rozhodl o bodu navíc pro domácí Slovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl dvě branky

Ve vyrovnaném duch se nesl zápas mezi domácím Slovanem Plzeň a hostů z Černic. Domácí fotbalisté si za první půli vypracovali tři situace, z kterých ohrozili svatyni Černic. Při první z nich se dostal domácí útočník před gólmana Jakuba Tománka, který technickou střelu doprostřed brány bez problémů chytil. Druhá šance už byla gólová. V 19. minutě utekl po křídle Petr Bouřil, který vystřelil v momentě startu obránce na míči. Jeho polovysoká střela skončila nechytatelně za tyčí černické branky. V třetí šanci si domácí útočník obhazoval po brejku brankáře, dostal se však do úhlu nemožného pro skórování a gólman Jakub Tománek neměl už problém poradit si s tímto nebezpečím. Ve 42. minutě hosté vyrovnali, po vhozeném auto do vápna se nepokrytý Tomáš Valm otočil a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě.

Druhá půle byla nuda

Jestli v první půli čtyřicítka diváků viděla dvě branky, v té druhé už k tomuto sumáři žádná nepřibyla. Obě mužstva si vytvořila za druhý poločas po jedné šanci, které neměli na konečný stav vůbec žádný vliv. Z velmi dietní druhé poloviny zápasu stojí za zmínku už jen druhá žlutá karta v zápase  za řeči a následná červená pro Kamila Kuncla z 86. minuty. Slovan svoji kratičkou přesilovko ovšem nevyužil a na řadu musely přijít pokutové kopy.

Penalty pro vyzněly pro domácí lépe

První série penalt přinesla po jednom úspěšném střelci na každé straně. Domácí série začínali a v té druhé byli opět úspěšní. S druhou penaltou hostů si Marek Feiferlík, strážce domácí svatyně poradil. Jeho kolega z druhé strany Jakub Tománek byl zase úspěšný na začátku třetí řady. Hosté pak vyrovnali a při čtvrtých pokusech se už opět oba střelci nenechali zahanbit. V páté domácí proměnili a Marek Feiferlík úspěšným zákrokem ukončil celý zápas, ve kterém Slovan nakonec vyválčil bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft - vedoucí týmu: Kdyby se hrálo na šance, tak jsme dnes vyhráli. Byl to vyrovnaný zápas a penalty, to už je loterie.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Vričan [-] (61. M. Sartorius [-] ) , M. Ráb [-] (77. J. Solfronk [-] ) , P. Bouřil [-] , M. Sartorius [-] , V. Rak [-] , L. Mareška [-] , J. Nosek [-] , M. Makkai [-] (84. A. Radvanovský [-] ) , M. Cigler [-] , M. Janoušek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Valm [-] , J. Davídek [-] , K. Kuncl [-] , J. Král [-] , L. Táborský [-] , V. Holeček [-] (63. Š. Majerník [-] ) , K. Kaňák [-] (70. J. Mareš [-] ) , R. Nádraský [-] , M. Větrovský [-] , T. Engl [-]

ŽK: 39. M. Sartorius , 66. M. Ráb , 71. M. Sartorius - 14. K. Kaňák , 34. R. Nádraský , 72. K. Kuncl , 78. J. Mareš , 88. T. Engl . ČK: 86. K. Kuncl .
Hráči zápasu: M. Feiferlík - J. Tománek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - VOLF Petr (N), ENGL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.