1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltovém závěru se Slovan raduje ze dvou bodů


Branky


0

Utkání Slovanu se Smíchovem se po devadesáti minutách rozešli za bzbrankového stavu a v penaltách si bonusový bod zarezervovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nenašla svého střelce

Souboj týmů z popředí tabulky, kteří atakují stupně vítězů, nabídlo hřiště Slovanu Plzeň, kam si pro možný bodový přísun přijelo mužstvo Smíchova. Slovan do utkání vstupoval s vidinou odčinění debaklu z minulého kola na hřišti Litic. Aktuálně mu v tabulce patřilo třetí místo. Smíchov přijel se skvostnou bilancí čtyř výher ze čtyř zápasů jara a skóre 10:0. Ano, Hráč 16. kola mladý Vladimír Bešta vytvořil na brankové čáře neprostupnou hráz, přes kterou na jaře neprošel ještě žádný míč. Když k tomu ještě přičteme předposlední podzimní utkání, v kterém nastoupil, dostaneme se na 438 minut trvající neprůstřelnost smíchovského dorostence. V samotném utkání se moc fotbalových momentů, které by rozehřálo prokřehlé diváky, nenašlo. Z toho vyplývá, že před druhou částí se začalo de facto od začátku.

Druhá půle kopie té první

Druhý poločas se nesl jak přes kopírák v duchu toho prvního. Oba brankáři si zřejmě předsevzali, že si do statistik po devadesáti minutách připíší čistá konta. Střelci se neprobudili a necelý týden po velikonočních svátcích se střelecké umění dá přirovnat k pořádné kocovině. V zápise se po devadesáti minutách u vstřelených branek oběvily dvě velké nuly. Jediné v čem hosté měli navrh byl zisk žlutých karet, ve kterých porazili domácí tři ku jedné. Po utkání však mohl být aspoň jeden hráč spokojený, konkrétně smíchovský Vladimír Bešta. Ten si připsal do individuálních statistik další nulu a prodloužil svou neprůstřelnost na 528 minut. Co naplat, na řadu musely přijít penalty.

Penalty přisoudily bonusový bod domácím

Boj o druhý získaný bod v tomto zápase pak rozhodovala dovednostní soutěž a v té byli v konečném zúčtování lepší domácí, kteří tak získali bod navíc a udrželi třetí příčku před zle dotírajícím Unionem. Smíchov je pátý s dvoubodovým mankem na třetí Slovan a i na čtvrtý Union.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Macháč [-] , M. Sartorius [-] (63. J. Solfronk [-] ) , M. Vričan [-] (81. J. Nosek [-] ) , M. Cigler [-] , P. Bouřil [-] , M. Sartorius [-] (83. A. Payer [-] ) , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , P. Mudra [-] , M. Janoušek [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , M. Sedláček [-] (46. T. Knapp [-] ) , A. Zikmund [-] , M. Korec [-] , P. Sedláček [-] (46. P. Konopík [-] ) , J. Gruncl [-] , K. Fajfrlík [-] , J. Ostrolucký [-] , R. Tyll [-] , P. Ouda [-] (80. L. Reisinger [-] )

ŽK: 78. P. Mudra - 4. J. Ostrolucký , 18. R. Tyll , 87. L. Reisinger .
Hráči zápasu: M. Feiferlík - V. Bešta , K. Fajfrlík .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - ŠVANTNER František, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.