Lhota zabrala a poprvé na jaře bere tři body


Branky


0

Vedoucí tým tabulky na čtvrtý pokus dokázal vyhrát jarní zápas. Po vyrovnané první části začal Rapidu po přestávce střílet góly a dokráčel pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nepřinesla žádné fotbalové vzrušení.

Lídr tabulky přivítal sedmý Rapid Sport a očekávalo se, jestli skončí nepříznivá série tří porážek. Rapid na tom byl před utkání o něco lépe. Ten si připsal v prvním jarní kole tříbodový zisk, poté však výsledkově začal tápat. První poločas byl z obou stran spíše o bojovnosti, o hře mezi vápny, o nedotažených akcích. Šedesát diváků, kteří dorazili se záživnějšího úvodního dějství nedočkali. Přeci jen fotbal se hraje na góly a těch se obecenstvo nedočkalo.

Ve druhé půli se domácí rozstříleli.

To, čeho se nedočkali diváci v půli první, přišlo v té druhé. Na hřiště se vrátila fotbalovost, kombinační hra a začala být vidět i mírná převaha prvního týmu tabulky. V 63. minutě po centru do vápna vstřelil první gól zápasu Lukáš Čejka. Hosté si připravili také svojí šanci, ale brankář domácích Marek Kračmer se blýskl. V 75. minutě po individuální akci Jakub Langer krásnou střelou přes celou bránu zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Poté zkusili ještě hosté zkorigovat, jenže po jednom okénku  v obraně se dostal do úniku Jakub Záhrobský, který upravil v 83. minutě na 3:0. Domácí v tu chvíli už svého soupeře přehrávali a do konce zápasu už k žádné změně stavu nedošlo. Lhota vítězstvím v tomto kole navýšila náskok na čele tabulky už na pět bodů na druhou Zruč. Rapid klesl na osmou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Martin Varga - trenér: Byli jsme lepší, hladovější, byla vidět ta chuť. O poločase jsme si řekli že když budeme takhle pokračovat, tak to přijde. Dali jsme tři branky a hlavně jsme zlomili tu sérii porážek. Za druhý poločas kluci zaslouží uznání, dali do toho všechno.

SK Rapid Plzeň B
Antonín Pulkevič - vedoucí týmu: Na úroveň okresního přeboru to byl velmi kvalitní zápas. Pohyb aktivita, bohužel pro nás góly padaly na jiné straně než jsme potřebovali. Musím říct, že soupeřovy branky byly velmi pěkné.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: VANĚK Matěj - HAČKA Jakub, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.