Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice zničily Dýšinu ve druhém poločase


Branky


0

Pátá Dýšina si odvezla ze hřiště v Černický šestigólový příděl a podruhé na jaře odjela domů s prázdnou. Navíc klesla v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratrské duo přineslo dvě branky

Fotbalový klub z Dýšiny přijel v rámci třetího jarního měření sil do Černic, Byl to pro něj už třetí duel na venkovním hřišti. Tým měl před tímto kláním padesátiprocentní úspěšnost. Fotbalisté Sokola ubojovali na jaře zatím jen bod za prohru po penaltách s posledním Plzencem z minulého kola. Nejvyšší návštěva tohoto kola čítající rovnou sovku diváků si poprvé zakřičela gól ve 20. minutě. Gólový účet zápasu načal Tomáš Engl. O deset minut později, tedy ve 30. minutě se trefil hráč se jménem Engl podruhé. Tentokrát to byl ale Martin. Do druhé půle tedy domácí měli podstatně lepší výchozí pozici.

Po přestávce snížení, pak domácí exhibice

Vstup do druhého poločasu se domácím moc nepovedl. 49. minuta utkání totiž znamenala snížení na 1:2, o které se postaral Václav Muzika. Velmi povedený start pro hosty. V 66. minutě přišla pro domácí úleva, to když na dvoubrankový rozdíl navýšil Jan Král. Tři minuty poté byla radost v domácím táboře zas o něco větší. Na 4:1 zvýšil Lukáš Táborský. Domácí hráli dále velmi aktivně a snaha se vyplatila. V 75. minutě střídal střelce čtvrté domácí branky Lukáše Táborského Karel Kaňák. Domácí lavičce se tento tah vyplatil. Karel Kaňák totiž pobyl na hřišti necelou minutu, když průběžný stav upravil na 5:1. 85. minuta přinesla ještě šestá zářez, o který se postaral Krzysztof Zelinski. V 86. minutě pak domácí Radek Nádraský nejdříve uviděl v ruce arbitra žlutou kartu, nedlouho poté pak hned červenou a musel předčasně zehřiště než jeho spoluhráči. Čtyři minuty přesilovky však bylo pro fotbalisty FK velmi málo na to, aby s výsledkem ještě něco udělali.D7šina v tabulce klesla na šesté místo, Černice jsou deváté.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - K. Kuncl [-] (52. K. Zeliński [-] ) , L. Táborský [-] (75. K. Kaňák [-] ) , T. Engl [-] , P. Mlnařík [-] , M. Engl [-] , T. Valm [-] (55. J. Král [-] ) , M. Müller [-] , P. Vlček [-] , R. Nádraský [-] , T. Václavík [-] (60. M. Chvojka [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , J. Soroka [-] , V. Nový [-] (46. K. Soukup [-] ) - F. Imber [-] (60. F. Vetešník [-] ) , V. Totzauer [-] , J. Šesták [-] (73. L. Hrdina [-] ) - T. Křen [-] , J. Šesták [-] (46. V. Muzika [-] ) - J. Chaloupka [-] (77. R. Hrdina [-] ) , V. Šedivec [-]

ŽK: 42. L. Táborský , 71. T. Engl , 86. R. Nádraský - 12. J. Fiala , 44. V. Nový . ČK: 86. R. Nádraský .
Hráči zápasu: M. Engl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ŽÁK Ondřej, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.