1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírové jednoznačné utkání nemělo jednoznačný průběh


Branky


0

Domácí Mikulovice v tabulce okupují zadní příčky tabulky, avšak bodově se stále drží, jelikož tabulka je hodně vyrovnaná, na dnešního soupeře z Ostřešan, který je na místě 3. ztráceli domácí pouze 11 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme viděli dvě branky

V prvním poločase nastoupili borci před takřka stovku diváků do velmi vyrovnaného utkání. Šance byly k vidění na obou stranách. Hosté jenž nastoupili do zápasu aktivně si jednu z nich vypracovali již v 17.minutě a hostující Petr Hošek se nemýlil - 0:1. Po tomto gólu se hra přelévala ze strany na stranu, ale hosté se nechali trochu ukolébat a domácí toho využili náramně. V 31.minutě se trefil Josef Plesinger a vyrovnal tak stav utkání na 1:1. Dále se již nic zajímavého nestalo a tak se šlo do kabin za remízového výsledku 1:1.

Druhý poločas nepřinesl již žádnou branku

Do druhého poločasu udělali hosté jednu změnu a to když střelce branky Petra Hoška nahradil Zbyněk Sekyrka, bylo to střídání obránce za obránce a Zbyněk Sekyrka nastoupil teprve ke svému druhému jarnímu utkání. V druhém poločase diváci viděli šancí pomálu a když už se nějaký tým dostal do šance, tak jí nedokázal proměnit v gól nebo skvěle zachytal brankář. Na obou stranách brankáři přispěli k tomuto výsledku a po celý zápas inkasovali shodně pouze jeden gól. Zápas tak skončil remízou, která je ztrátou spíše pro hosty.



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Hyxa [-] , J. Plesinger [-] , R. Stefanov [-] , P. Vencl [-] , T. Karlík ml. [-] , P. Štěpán [-] , L. Václavek [-] , V. Novotný [-] , R. Vyskočil [-] , L. Křivka [-]

AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - J. Vilím [-] , P. Hošek [-] (46. Z. Sekyrka [-] ) , O. Dufek [-] , D. Paštyka [-] , M. Havelka [-] - L. Drbohlav [-] , M. Moravec [-] , J. Tejnecký [-] - P. Hodás [-] , L. Moravec [-] -

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Málek Pavel - OLAJOS Viliam, PITTNER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.