Ostřešany na domácí půdě vybojovaly tři body


Branky


0

Ostřešany přivítaly na své půdě Dříteč a rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí Ostřešany po nečekané prohře v Újezdě chtěly napravit své zaváhání a v cestě jim stála Dříteč, která minulé kolo porazila na domácí půdě Dašice. Hned od úvodu zápasu bylo jasné, že míč budou mít na kopačkách hlavně domácí borci. K vidění byly pohledné kombinace, avšak na jaře zatím dobře hrající Ostřešany trápí hlavně koncovka, a to se potvrdilo i v prvním poločase, kdy Ostřešany měli více ze hry, dostávaly se do slibných brankových příležitostí, ale bez gólového úspěchu. Po prvním dějství bylo tedy skóre bezbrankové - 0:0.

Moravec rozhodl zápas

Do druhého poločasu nastoupila Dříteč s jednou změnou v sestavě, na hřiště přišel Dominik Dudáš, který vystřídal Tomáše Picku. Průběh druhého dějství byl velice podobný tomu prvnímu, více ze hry měly Ostřešany, vytvářely si brankové přiležitosti, ale nemohoucnost v koncovce je provázela až do 83. minuty, kdy se prosadil Lukáš Moravec, pro kterého to byla již patnáctá branka v probíhající sezóně. Posunul se tak v tabulce střelců na třetí místo. Ostřešany si jednogólový náskok do konce zápasu uhájit dokázaly a berou tak po klopýtnutí v Újezdě tři body. Ve čtyřech jarních kolech daly Ostřešany pouze dvě branky, přesto jim to stačilo na šest bodů z možných dvanácti, což je skvělá vizitka pro obranu Ostřešan a také golmana Jahelku.



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
AFK Ostřešany: Konečně zápas, ve kterém jsme byly jasně lepším týmem a dalo se na to i koukat. Bohužel náš útok na jaře trápí koncovka, a tak o výhře rozhodl jediný gól zápasu a to až v závěru. Tolik šancí, co v tomto uktání naši útočníci spálili, neměli za předešlé 3 jarní zápasy dohromady. Stav hřiště byl oproti minulému zápasu v Újezdě výborný a jediné, co ovlivňovalo utkání byl v prvním poločase silný vítr a krátká přeháňka.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - MÁLEK Pavel, BINDER Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.