Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice ve šlágru rozdrtily Dolní Bousov


Branky


0

Překvapivě jednoznačný průběh měl šlágr kola v Pěčicích. Domácímu týmu totiž výborným způsobem vyšel úvod zápasu a v poločase již měl tříbrankový náskok. Hosté reagovat nedokázali, a tak odjíždějí s výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěčice skvělým prvním poločasem rozhodují o výhře

Do zápasu dvou dosud výborně hrajících celků vstoupili mnohem lépe fotbalisté domácích Pěčic. Odměnou jim byl gól už ze 4. minuty, při kterém Kiceluk udržel těžký míč po autovém vhazování, poslal ho před branku a brankář Sýkora zřejmě podcenil situaci. Míč se od něj následně odrazil přímo před dobíhajícího Kořínka, který před prázdnou brankou nezaváhal. 1:0. Hosté ale dokázali rychle zareagovat, když Kasal našel zpětnou přihrávkou Koštíře, a ten nedal brankáři šanci střelou k tyči. 1:1. Lepším mužstvem byly i nadále domácí Pěčice, musely se ale mít na pozoru i v defenzivě - v 17. minutě mířil Klíma po Koštířově centru nad branku. Ve 20. minutě už se skóre měnilo na druhé straně - O. Novák krásnou přihrávkou našel Kiceluka, ten se s míčem otočil a vypálil. Jeho střelu brankář ještě stačil vyrazit, ovšem pouze k dobíhajícímu V. Novákovi. 2:1. Další rána pro hosty přišla ve 28. minutě, kdy musel pro zranění ze hry odstoupit jejich útočník Klíma. Dolní Bousov se snažil opět rychle vyrovnat, avšak Kasal svou střelou trefil pouze brankáře. Pěčice tak navýšily skóre ve 36. minutě, když Pěčice donutily svým napadáním hosty ke ztrátě míče a Kiceluk se nemýlil. 3:1. Skóre prvního poločasu pak uzavřel ve 40. minutě Hubač, který nasměroval přímý kop přímo do šibenice. 4:1.

 

Zlepšení DBSK nestačí na korekci výsledku

Hosté se na začátku druhé půle zlepšili a v 64. minutě mohli snížit, když byla po faulu na Mervu nařízena penalta. Koštířův pokus však vychytal Dufek a dal tak pečeť na domácí vítězství. Dufek se musel mít o chvíli později na pozoru ještě před dalším pokusem Koštíře, i tentokrát byl ale pozorný, a tak se závěr zápasu nesl ve znamení převahy Pěčic. To zužitkoval proměněnou penaltou Flachbart a i další šance zaváněly gólem. Například další Flachbartův pokus z přímého kopu poté, co brankář Sýkora fauloval mimo vápno, nebo Valentův prudký centr, na který jen těsně nedosáhl Košťál. To však domácí nemuselo mrzet, protože po vynikajícím výkonu zvítězili 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Ze zápasu mám opravdu velkou radost. Bousov jsme předčili ve všech aspektech hry - od nasazení a bojovnosti, přes přesnost a konče štěstím. Za sebe musím pochválit všechny kluky, podali jsme výborný kolektivní výkon, který budeme muset předvádět do konce soutěže.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V týdnu před zápasem jsme na tréninku řešili, že jsme v půlce jarní části a že se nesmíme nechat ovlivnit dosavadními výsledky a podlehnout uspokojení, což se bohužel v tomto zápase v první půlce stalo. Na domácích byla znát větší vůle po vítězství a zaslouženě vyhráli takovým rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Heřmanský [-] , J. Flachbart [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] - P. Král [-] , V. Valenta [-] , V. Novák [-] (78. A. Kriška [-] ) , M. Hubač [-] - A. Kořínek [-] (75. D. Košťál [-] ) , A. Kiceluk [-] (82. A. Čech [-] )

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - M. Kalinka [-] (67. V. Bíšek [-] ) , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] , R. Bartoň [-] - M. Merva [-] , M. Koštíř [-] , P. Vynikal [-] , J. Kasal [-] (78. L. Holub [-] ) , T. Šolc [-] (78. A. Pavliš [-] ) - O. Klíma [-] (28. J. Šolc [-] )

ŽK: 18. J. Kasal , 38. M. Kalinka , 39. P. Kubeček , 63. M. Sýkora .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.