Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice si v Byšicích s chutí zastřílely


Branky


0

V jasnou záležitost se proměnilo utkání v Byšicích. Domácí potřebovali body v záchranářském boji, na rozjeté Pěčice to ale zdaleka nestačilo. Hosté se tak po další výhře přibližují čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Pěčic vede k dvoubrankovému náskoku

Hostující tým si od první minuty vytvořil na hřišti převahu a bylo jen otázkou času, kdy ji dokáže gólově vyjádřit. Stalo se tak v 11. minutě, kdy Hubač vybojoval míč u vlastního vápna, ten se posléze přes Kořínka dostal až ke Kicelukovi, který postupoval z levé strany na bránu. Tam se zaseknutím zbavil hned dvou bránících hráčů a krásným obstřelem rozvlnil síť. 0:1.  Druhá branka přišla o pět minuty později, když Mulač výborným vystoupením překazil akci soupeře hned v zárodku, Hubač následně našel ve vápně volného Kiceluka, a ten s chladnou hlavou přehodil vybíhajícího brankáře. 0:2. Domácí, v jejichž základní sestavě musel při nedostatku hráčů zaskočit i trenér Hamšík, se nedostávali příliš do hry a další šance přicházely na straně Pěčic. Kořínkovu střelu po zpětné přihrávce Hubače ale Schneider bravurně zlikvidoval a dvě Kicelukovy šance na dovršení hattricku skončily střelou mimo branku, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Hosté mají od Valentovy třetí branky zápas pod kontrolou

Do druhé půle vlétli domácí aktivně a brankář Pěčic Dufek musel předvést hodně rychlý start na míč, aby ho stihnul sebrat před útočníkem Byšic. Domácí fotbalisté se mohli přiblížit na rozdíl jedné branky rovněž po nepřesné rozehrávce V. Nováka, po které následoval obrovský závar ve vápně. Ten ale Byšičtí nezužitkovali, a tak přišel v 50. minutě trest - Král si přebral míč na polovině hřiště a krásnou kolmicí vyslal do úniku Valentu, který nezaváhal. 0:3. Tato branka byla zřejmě zlomová, Pěčičtí totiž od této chvíle kontrolovali hru a nepouštěli domácí do dalších větších šancí. V 71. minutě naopak přišla další krásná akce Pěčic, která začala už na vlastním vápně. Hubač svedl dva vítězné souboje a dostal se s míčem až na polovinu soupeře. Tam mu sice poslední hráč domácích vypíchl míč, následná přihrávka ale našla Krále, který patou vyšachoval celou obranu a Valenta trefil přesně k tyči. 0:4. Hosté se bavili fotbalem a Kořínek dokonce zkoušel nůžky - netrefil ale čistě. Kiceluk pak odmítl zkompletování hattricku, když před odkrytou bránou zkoušel zasekávačku, a tak se skóre naposledy měnilo v 89. minutě, když Kořínek po prodlouženém nákopu trefil podél gólmana. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Dnes jsme byli od první minuty lepším mužstvem a měli jsme 5:0 vést už po prvním poločase. Velkou pochvalu zaslouží hlavní rozhodčí, který zápas odřídil s velkým přehledem. Teď se musíme dát zdravotně dohromady a připravit se, abychom zvládli utkání s Bousovem.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , R. Giebel [-] , M. Hamšík [-] , J. Zámečník [-] , J. Kmoch [-] , J. Čurda [-] , J. Svačina [-] , J. Lauda [-] , P. Svačina [-] , D. Dobiáš [-] (80. P. Váchal [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] (75. A. Kriška [-] ) , O. Novák [-] , M. Heřmanský [-] - V. Valenta [-] , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , J. Volf [-] , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] , A. Kořínek [-]

ŽK: 28. J. Kmoch , 62. J. Zámečník , 68. J. Lauda , 81. J. Čurda - 70. J. Volf .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - KOCOUREK Lukáš, FLIGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.