Mělník v závěru otočil zápas s Bakovem


Branky


71. J. Rolenc , 81. J. Rolenc - 42. M. Vaněk
0

Bakov nad Jizerou v prvním poločase překvapil domácí Mělník a po brance Vaňka vedl 0:1. Sen o výhře na půdě silného soupeře se však rozplynul dvacet minut před koncem, kdy Rolenc vstřelil dvě branky a hosté navíc přišli o dva vyloučené hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický - trenér: Asi nejlepší zápas, co jsme zatím odehráli. Kromě sporných výroků zápas ovlivnila také nedisciplinovanost našich hráčů. Za stavu 1:0 pro nás jsme neproměnili několik šancí a tím jsme pomohli hlavnímu arbitrovi dostat zápas tam, kam chtěl. Jsem smutný, že vyloučeni byli hráči, kterým právě skončily tresty. Přesto, že oba zahráli velmi dobrý zápas, tak vyloučením zkazili dojem nad svými výkony, ale i výkonem celého týmu. Ani jeden z vyloučených hráčů si neuvědomuje, jaký dopad to bude mít nad dohráním celé soutěže. Středeční dohrávku v Pěčicích budu muset odehrát s každým, kdo má nohy a ruce



Počet diváků: 43. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.