Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Tatranu porazila předposlední Trubín


Branky


0

Trubín - Ve 23. kole I. B třídy odjela na jaře tápající rezerva Tatranu na hřiště předposledního Trubína, který by v případě vítězství mohl živit teoretickou šanci na záchranu. Naopak Tatran body potřeboval jako sůl, aby podobné problémy zažehnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čermákovi se střelecky dařilo

Úvod zápasu patřil pohyblivějším hostům, kteří šli již po sedmnácti minutách do vedení. M. Kučera utekl po levé straně a centrem přes celé vápno našel nabíhajícího Čermáka, který nezaváhal – 0:1. Za pět minut mohlo být ještě veseleji, ale M. Kučera neproměnil pokutový kop. Hosté se druhé branky dočkali ve 28', kdy Kapoun vysunul na pravé straně rozběhnutého Čermáka, který vnikl do vápna a nekompromisně prostřelil brankáře – 0:2.

 

Domácí ale nesložili zbraně. Ve 32' snížil po individuální akci jejich nejlepší hráč R. Klička – 1:2. Chvilku na to jeho bratr Jiří napálil břevno a gólem neskončila ani dorážka po rohu. Těsně před odchodem do kabin mohl zvýšit M. Kučera, který šel ze strany sám na brankáře, ale trefil pouze jeho tělo.

Na hřišti jeden tým

Do druhé části vstoupili hosté ospale, za což byli po pěkné kombinaci domácích potrestáni, když Porsch sám před Tůmou nezaváhal – 2:2. V 65' ale vykopl Tůma dlouhý míč, střídající Sýkora jej hlavou sklepl na Kapouna, který na dvakrát překonal Kasala – 2:3. Domácím viditelně docházely síly, čehož hosté využili v závěrečných minutách. Nejprve utekl Sýkora a mazácky obstřelil brankáře – 2:4.

 

V 87' vysunul Kapoun krásnou kolmicí ve středu zálohy hrajícího brankáře Zacha, který utekl obránci a levačkou nedal brankáři šanci – 2:5. Poslední slovo měli hosté v 89', kdy na pravé straně zapnul turbo F. Skoupý. Od půlky pronikl až do vápna, kde zpětnou přihrávkou našel Kapouna, jenž na dvakrát pečetil vítězství Tatranu – 2:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis - trenér: „Zaplať pán bůh, že už to přišlo a konečně jsme ukončili smolnou sérii bez vítězství. Po dobrém vstupu přišly zbytečné komplikace, ale po hodině hry, kdy jsme si vedení opět vzali pro sebe, rozhodla větší rychlost, dravost a fyzická kondice mladíků, kteří zahráli velmi dobře a děkuji jim za pomoc.“



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
M. Kasal [-] - J. Kalina [-] , K. Vávra [-] - V. Vlček [-] , L. Vávra [-] , R. Klička [-] , T. Šlégr [-] , M. Dochtor [-] (15. P. Porsch [-] ) , J. Porsch [-] - J. Svatý [-] - J. Klička [-]

TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - D. Dolák [-] (87. F. Skoupý [-] ) , D. Kroupa [-] , L. Přibyl [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , T. Kapoun [-] , M. Kučera [-] (46. P. Ivanov [-] ) , L. Skoupý [-] (57. J. Sýkora [-] ) , K. Kaňák [-] (67. R. Zach [-] ) , J. Jiřík [-]

ŽK: 25. K. Vávra , 31. J. Klička , 74. J. Porsch , 79. J. Kalina , 87. M. Kasal - 27. J. Jiřík , 79. J. Sýkora . ČK: 73. J. Klička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mucha Daniel - POSPÍŠIL Miloslav, KOCOUREK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.