1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body z venku pro Zlonice


Branky


68. R. Klička - 48. J. Novák , 77. T. Vimr
1

Reportáž je psána z pohledu hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už dlouho jsme neměli před zápasem takové problémy se sestavováním sestavy jako tento víkend. Pavel Havrda se opaloval při melouchu na střeše, Tomáš Kopecký se kvůli viróze díval do pisoáru a Lukáše Gila stále zlobil stehenní sval. Vzhledem k nastálým problémům musel Michal obvolávat brankáře béčka a dorostu, abychom měli někoho do branky. Když ani jeden z jmenovaných nemohl, padla volba na Jakuba Švarce. Ten, ač také ne zcela zdráv, musel chtě nechtě do branky a nakonec to byl on, kdo byl gerojem.

 

Do Trubína cesta daleká a když už jsme přijeli na místo, čekal nás neutěšený pohled. Při pohledu na terén jsem si vzpomněl na staré časy a dobu, kdy většina hřišť ještě nebyla vybavena zavlažovacím systémem. Srovnatelný terén je už jen pouze v Uhnošti. / paradoxně kvůli špatnému terénu odstoupili 2 domácí hráči z důvodu výronu/ Taktéž okolí bylo nevzhledné a najít zakopnutý míč 5 m od  hřiště byl nadlidský úkol. Každý děláme fotbal jinak a nechci tím také nikoho urážet, ale když už hraji krajskou soutěž, měl by mít klub odpovídající zázemí a to zde bohužel chybělo.

 

Ve 2. min. přichází průnik domácího hráče od levé lajny až před Švarce, ale ten střelecký pokus vyráží nohou. Hned vzápětí přicházíme s odpovědí po akci Vimra, z pravé strany se míč dostává k M. Špetovi, který jej sklepává pro Dimiho a ten zakončuje střelou k tyči. Domácí golman chytá. V 6. min. přichází pro někoho velmi sporný, avšak pro nás zcela jasný moment. Lehkou střelu na branku domácí brankář podcení, ta mu vypadne z ruky a míče se zmocní dotírající Vimr, který jej obhazuje a zakončoval by do prázdné branky. Brankář však zcela evidentně našeho hráče chytá kolem pasu a posílá jej k zemi. Hlavní rozhodčí však zcela záhadně pokutový kop nepíská a to ani před zraky dohlížejícího delegáta.

 

Rovněž pomezní hlavnímu nic nesignalizuje, takže je vlastně vše v pořádku. O 2 min. později po přihrávce Bakose na Vimra tento střílí z hranice velkého vápna, avšak střela není dostatečně razantní. Ve 20. min. naráží Vimr Špetovi a ten zakončuje nad branku. O minutu později týž hráč po pěkné akci Nováka  a Dimiho z pravé strany střílí po zemi a trefuje k naší smůle pouze tyč. Jsme nadále aktivní, avšak v nadějných pozicích jsme několikrát zastaveni spornými výroky jednoho z asistentů, jako v případě vstřelení branky Mácou. / Ma. Špeta /

 

Ve 23. min. odcentrují domácí z pravé strany a útočník před brankou zakončuje vedle tyče. Ve 43. min. je proti nám opět obrácen zákrok v němž těsně před vápnem fauluje domácí hráč Dimiho. A aby toho nebylo málo, vzápětí přichází chyba v rozehrávce v podání Němce a následuje faul Košťáka na pronikajícího hráče. Nařízený pokutový kop je jasný a nikdo neprotestuje. Domácí exekutor posílá míč střelou po zemi k pravé tyči, kde prodá své centimetry Švarcíno a fantasticky jej na dlouhou ruku vyráží. Před odchodem do kabin nesmírně důležitý moment.

 

Druhá půle začíná naší obrovskou šancí v podání Ma. Špety.Ten se k míči dostává potom, co domácí signalizují ofsajd Dimiho, ale protože ten se nezapojuje do hry, dostává se do ní Martin. Sám ve velkém čtverci však vysoko přestřeluje. Z následující akce si však už konečně můžeme radostně zakřičet gól ! To Novise popadne v tom správném slova smyslu amok a jako buldok před velkým vápnem i s pomocí velkého štěstí prochází přes 3 hráče a pak přesně zakončuje k tyči 0 : 1.

 

Ve 49. min. je před vápnem faulován Vimr, jež také sám  zakončuje k tyči, ale domácí brankář je připraven. V 51. min. je opět před vápnem faulován Vimr a tr. kop tentokrát zahrává Bakos. Jeho střela míjí těsně šibenici branky. V 61. min. přichází naše ztráta ve středu hřiště s následným brejkem, který hasí na poslední chvíli obětavým zákrokem ve vápně Novák.

 

V 65. min. otálíme s odkopem, kdy přichází faul Havliše a domácí zahrávají z levé strany tr. kop nedaleko postranní čáry / je jen 3m vzdálená od vápna/. Střela je neštastně tečována našimi hráči ve zdi / Domi a Kaštan/ k tyči a Švarcíno na ni nedosáhne, je vyrovnáno 1 : 1. Domácí prakticky z první vážnější situace dávají branku. I nadále však kontrolujeme hru a jsme lepším, zejména pak pohyblivějším týmem. V 71. lízne tr. kop Němce z levé strany břevno domácí svatyně. Nejkrásnější a zároveň rozhodující moment přichází v 77. min.

 

Po pravé straně hřiště běžící Máca posílá přes celou šíři hřiště snad 40 m křižný pas na nabíhajícího Vimra, který jej z jednoho dotyku uklízí do branky 1 : 2. Nádherný fotbalový moment.  Tomáš může v 86. min. pojistit výsledek při samostatném úprku, do něhož jej vyslal opět Máca, ale dostává se blízko brankáři a již jej nestačí prostřelit ani přehodit. Závěr utkání již zvládáme a připisujeme si po dlouhých měsících konečně tři body z venkovního utkání. Dnes jsme si byli vědomi, že hrajeme o 6 bodů a úlohu  zvládli. Naše vítězství bylo zcela zasloužené.

 

Autor: Tomáš Smetana



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
M. Kasal [-] - Š. Vlček [-] (9. J. Kalina [-] ) , R. Křesťan [-] , P. Maleček [-] (34. L. Petráš [-] ) , K. Vávra [-] (80. J. Svatý [-] ) - L. Vávra [-] , R. Klička [-] , J. Porsch [-] , V. Vlček [-] - P. Brodan [-] , K. Červenka [-]

SK Zlonice
J. Švarc [-] - M. Havliš [-] , M. Špeta [-] , M. Gil [-] (80. L. Samek [-] ) , D. Tauš [-] , M. Demeter [-] (86. M. Špeta [-] ) , T. Vimr [-] , P. Němec [-] , L. Košťák [-] , P. Bakos [-] , J. Novák [-]

ŽK: 58. R. Křesťan , 62. K. Vávra , 88. J. Kalina - 62. P. Němec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Martin - REMENEC Lubomír, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2017 16:33
Zlonice vyhráli 2:1 poločas 0:0