L. Samek 17.
L. Gil 41.
2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

REZERVA SK RAKOVNÍK OTOČILA ZÁPAS VE ZLONICÍCH


Branky


17. L. Samek , 41. L. Gil - 46. M. Fojtík , 56. J. Trégr
0

V prvním jarním kole zavítala rezerva SK Rakovník na půdu do Zlonic. Hosté k utkání odjeli s velkým očekáváním, neboť se jim podařila zimní příprava. To samé ale platilo o domácím týmu. Podzimní duel rozhodly až pokutové kopy za stavu 2:2. Tentokrát duel skončil stejným výsledek a znovu rozhodoval závěrečný penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

PRVNÍ POLOČAS V REŽII DOMÁCÍCH

Domácí do utkání vlétli a od počátku byli aktivnějším týmem. Velké problémy celé rakovnické obraně dělal šikovný Vimr. Domácí se dostali do vedení v 17‘, kdy Samek dostal míč před prázdnou branku. Jeho střelu zázračně ještě chytil Hrbek, ale dle pomezní rozhodčího až za brankovou čárou – 1:0. Hosté v prvním poločase útočili spíše ojediněle. V 30‘ tvrdě pálil M. Tvrz, ale brankář nohama jeho střelu vykopl. Druhou branku domácí vstřelili v 41‘, kdy si Gil narazil míč s Vimrem, aby následně nikým neatakovaný z rakovnické obrany zakončil do prázdné branky – 2:0.

DOMÁCÍ HERNĚ TOTÁLNĚ ODEŠLI

Do druhého poločasu nastoupil rychlonohý Krupička a bylo ho celé hřiště. Hned v první minutě druhé půle dostal míč do tahu a domácí brankář jej fauloval na hranici velkého vápna. K trestnému kopu se postavil Fojtík a nádhernou ranou snížil – 2:1. Vyrovnáno bylo o deset minut později, kdy Plaček prodloužil míč za obranu, kam si seběhl mladík Trégr a obstřelením brankáře vyrovnal – 2:2. Jestliže první poločas byl domácí tým jasně lepším, tak druhý poločas byl jasné lepší hostující tým. V 65‘ Beneš nádherným volejem trefil z 40 metrů břevno. M. Tvrz měl jednu šanci, Trégr dvě. A v poslední minuty sám před brankářem zakončil Plaček vedle.

HOSTÉ BYLI NEOMYLNÍ

V penaltovém rozstřelu za hosty proměnili všichni – Rohla, Kýzl, Fojtík a Beneš. Domácí jednou netrefili branku a jednou skvěle zasáhl Hrbek. Hosté si odváží dva důležité body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SK Zlonice
Tomáš Smetana: "Pro nás to je dnes velmi hořké zklamání. Není divu, že se nikomu nechtělo zápas jakkoli komentovat. Poločasové dvoubrankové vedení dávalo velkou šanci na zisk všech tří bodů. Touha po plném bodovém zisku však zřejmě byla příliš velká. Druhý poločas naše mužstvo naprosto nezvládlo, Rakovník ovládl hru a nejenže během 16 minut srovnal skóre, ale i v penaltovém rozstřelu byl úspěšnější, zatímco naši exekutoři svou roli nezvládli. Ještě teď jsem z toho všeho trochu otřesený a nemohu uvěřit tomu, co se stalo. Člověk si hned vzpomene na nepovedený podzimní duel s Trubínem, kdy jsme rovněž promarnili dvoubrankové vedení. Mužstvu se nedá upřít bojovnost, ale ve druhém poločase se skutečně nepotkalo s herní pohodou. Co k tomu více říci? I takové zápasy se stávají, je to jenom sport. Musíme jít zápas od zápasu a především si více věřit. Čekají nás teď silní soupeři, ale to je v tabulce téměř každý. Musíme dát hlavy vzhůru, svět se kvůli jednomu smolnému zápasu nezboří."

SK Rakovník B
Petr Kýzl /trenér/: V prvním poločase jsme byli absolutně mimo. Po poločasové domluvě v kabině a změny herního rozestavení z 4-5-1 na 4-4-2, několika změnách v sestavě, jsme však začali soupeře přehrávat. ZA druhý poločas patří hráčům obrovské poděkování. To byla jízda.



Sestavy


SK Zlonice
T. Kopecký [-] - L. Samek [-] (67. P. Havrda [-] ) , L. Gil [-] (67. M. Gil [-] ) , J. Švarc [-] , D. Tauš [-] , T. Vimr [-] , P. Němec [-] , L. Košťák [-] , P. Bakos [-] , J. Melichar [-] (82. M. Havliš [-] ) , J. Novák [-] (57. M. Demeter [-] )

SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - D. Titlbach [-] (61. J. Votroubek [-] ) , M. Fojtík [-] , M. Tvrz [-] (75. P. Kýzl [-] ) , J. Plaček [-] , P. Nováček [-] , J. Trégr [-] (88. Z. Žihla [-] ) , M. Beneš [-] , M. Rohla [-] , Z. Červený [-] , J. Hamouz [-] (46. M. Krupička [-] )

ŽK: 49. T. Kopecký , 77. L. Košťák , 83. D. Tauš - 8. J. Plaček , 46. M. Tvrz , 54. M. Rohla , 58. J. Trégr , 67. P. Nováček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PALEK Michal - ZUSKA Oldřich, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.