Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o udržení Lhota zvládla!


Branky


0

Lhota - Pokud se chtěla Lhota udržet, musela vyhrát. Soupeřem v tomto nelehkém úkolu byla Hvozdnice, která už o nic nehrála, přesto chtěla ve Lhotě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól do šatny

První poločas měla lepší Lhota, která se dostávala do šancí, ale ty zůstaly nevyužity. Naopak mohla litovat vlastní chyby, kterou ve 44' vyprodukoval brankář Vošmík, čehož využil Hnilička - 0:1. Tímto stavem také skončila první půle. Nutno říci, že tato chybá stála Vošmíka dlouho šňůru bez obdržené branky.

V hlavní roli Kudela

Lhota zaznamenala dobrý vstup do druhého dějství. Hned ve 48' vyrovnal stav zápasu obránce Neumann - 1:1. V 56' se Lhota dočkala dokonce vedení, které zařídil Kudela - 2:1. Čtyři minuty po něm ale o sobě dali vědět také hosté, kteří zásluhou Hniličky srovnali - 2:2. Ve druhé půle podržel Lhotu i brankář Vošmík, který tak trochu napravil své zaváhání z úvodní půle.

 

Běžela 69' a Kudela vysunul do slibné příležitosti Žahoura, který skóroval - 3:2. Definitivní klid na kopačky domácích přinesla branka Kudely z 85', po které bylo o osudu utkání rozhodnuto. Lhota se díky výhře zachránila v soutěži, neboť Jíloviště také vyhrálo a nakonec padá o soutěž níže právě Jíloviště.



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , R. Mantlík [-] , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (65. M. Žahour [-] ) , M. Kudela [-] , D. Danylych [-] , O. Popok [-] (46. Z. Podraný [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-] (88. J. Nedvěd [-] )

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Novák [-] (46. J. Mrhal [-] ) , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , M. Tomeček [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] (67. K. Pražák [-] ) , L. Mráz [-] , M. Fábera [-] , L. Stracený [-] , D. Petschl [-]

ŽK: 8. L. Havelka - 49. M. Matys , 88. D. Petschl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.