4:5p.
(2:2)
34. M. Herman
37. M. Herman
65. M. Rys
77. M. Výda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka do poslední minuty neměla vítěze


Branky


14. R. Lakatoš , 26. J. Tomašov , 88. M. Jíra , 89. J. Zajíček (p.) - 34. M. Herman , 37. M. Herman , 65. M. Rys , 77. M. Výda (p.)
0

Mnichovo Hradiště - Souboj jasně sestupujícího Mnichova Hradiště proti Rejšicím, hrající klidný lepší střed soutěže. Pro oko diváka fantastická podívaná! Na obou stranách padly 4 góly a k vidění byl penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herman dohnal dvougólové manko

Vstup do utkání se gólově lépe povedl domácím, kteří ve 14' šli do vedení zásluhou Lakatoše - 1:0. Hráči domácích mohli hrát s klidem, protože jejich osud byl dopředu znám. Další branku přidal ve 26' Tomašov a hosté před sebou měli těžkou práci.

 

Těžkou, ale ne však nesplnitelnou. O tom všechny přítomné přesvědčil Herman, který ve 34' překonal Ježka poprvé a o tři minuty později sám zařídil vyrovnání - 2:2. Za tohoto stavu se také poločas dohrál.

Vyrovnání v závěru utkání

Do druhého poločasu se šlo za nerozhodného stavu. Úvodní branky prvního poločasu se dočkali diváci až po hodině hry, kdy se prosadil hostující Rys - 2:3. V 77' to bylo opět o dvě branky, ale tentokrát na druhé straně. Dalším, kdo překonal domácího brankáře, byl střídající Výda, který měl příležitost zahrát penaltu. Té se zhostil na výbornou - 2:4.

 

Domácí tak čekala závěrečná čtvrthodinka, ve které se měli pokusit vyrovnat. V 88' zvýšil naděje Jíra, který snížil - 3:4. Minutu po něm už bylo vyrovnáno, když příležitost pokutového kopu zužitkoval Zajíček a poslal tak zápas do penaltového rozstřelu - 4:4.

 

Po penaltách se radovaly Rejšice.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (65. J. Svoboda [-] ) , R. Lakatoš [-] (78. D. Marek [-] ) , A. Charvát [-] , J. Tomašov [-] , M. Jíra [-] (90. D. Čurej [-] ) , P. Vegricht [-] (51. D. Boško [-] ) , J. Horák [-] , T. Hofman [-] , J. Bajer [-] , J. Zajíček [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - A. Fingerhut [-] (71. M. Výda [-] ) , M. Karela [-] , M. Korejza [-] (46. F. Vocásek [-] ) , M. Rys [-] , M. Herman [-] (82. F. Kořínek [-] ) , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , R. Krichebauer [-] (46. S. Váňa [-] ) , M. Bým [-] , V. Dufek [-]

ŽK: 50. J. Horák - 89. M. Bým , 89. F. Kořínek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.