L. Mráz 48. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs potvrdil svoji dominanci


Branky


48. L. Mráz (p.) - 65. D. Folwarczny (p.) , 67. M. Moravský , 85. J. Janáček
0

Hvozdnice - Domácí Hvozdnice prožívá dobré jaro. Zachránila se v Krajském přeboru. Navíc v těžkých zápasech doma porazila na jaře výborně hrající Rakovník či hvězdné Zbuzany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidný zápas a zasloužená výhra mistra přeboru

Hvozdnice v posledních zápasech dokázala bodovat. Naposledy v záchranářském duelu porazila Jíloviště a dostala se do úplného klidu. Domácí zápas s lídrem tabulky si tedy mohla užít. Stovka diváků ale na první branku v zápase čekala marně. Ta v prvním poločase nepřišla. Zajímavostí zápasu je, že v dresu hostů nastoupil v základní sestavě 47 letý trenér Miroslav Sunkovský.

 

Právě Miroslav Sunkovský byl smutným hrdinou na začátku druhé půle, kdy zahrál rukou a domácí Mráz poslal z pokutového kopu domácí do vedení - 1:0. Vyrovnáno ale bylo v 65', kdy domácí Dolejš fauloval ve svém vápně a kapitán hostů David Folwarczny stav utkání vyrovnal - 1:1. O dvě minuty už hostující diváci tančili radostí, protože Moravský nasměroval Brandýs k další výhře - 1:2. Výhru v závěru pečetil Janáček - 1:3. 



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] , M. Novák [-] , D. Petschl [-] (46. M. Tomeček [-] ) , M. Matys [-] (81. M. Fábera [-] ) , L. Obermajer [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - J. Reichert [-] , M. Baloun [-] (73. J. Janáček [-] ) - V. Bojkovič [-] (46. J. Staněk [-] ) , M. Moravský [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , M. Urban [-] - M. Sunkovský [-] , F. Braborec [-] - J. Prokop [-] (58. D. Hrdina [-] )

ŽK: 48. M. Sunkovský , 66. M. Urban .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.