2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovnická jízda se zastavila v Novém Strašecí


Branky


0

Ve 25. kole Ondrášovka krajského přeboru bylo na programu rakovnické derby. Nové Strašecí přivítalo rozjetý SK Rakovník. Strašecí boduje především v domácím prostředí a tuto sérii chtělo potvrdit také v derby. Naopak hosté měli za sebou sérii osmi výher a přáli si, aby série trvala i po derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo šancí, ale dvě branky

Strašecí se od počátku utkání stáhlo před své vápno a bránilo. Hosté v úvodu drželi míč, ale pevná obrana domácího týmu nedovolila Rakovníku ohrožení Doubravy. Naopak v 6‘ chybovali hosté v rozehrávce a Svoboda vysunul Ducára, který prostřelil Kabeleho – 1:0. Vyrovnáno bylo za deset minut, když Červený přečetl Doubravovi kličku a pohodlně zakončil do prázdné branky – 1:1. Celý zápas nebyl bohatý na šance. V 44‘ R. Hamouz vysunul do vápna P. Tvrze, který levačkou napálil míč do břevna.

Spravedlivá remíza

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry. Hrálo se především mezi vápny a brankáři moc práce neměli. V 54‘ Ducár vystřelil z trestného kopu z 35 metrů. Střela před Kabelem na mokrém terénu ještě skočila, ale rakovnický brankář míč vyrazil na roh. O pět minut později měli velkou šanci hosté. Po rohovém kopu se před Doubravou strhl pořádný závar. První střela rakovnického týmu byla zblokována a následná střela byla obráncem stojícím na čáře tečována na rohový kop. V 68‘ se Ducár dostal do brejku. Zakončení vzal na sebe a vystřelil. Jeho střela šla do obránce Vilda, který ale míč posunul jen ke Svobodovi, který místo odkryté branky zamířil vedle. V 82‘ ještě J. Mrázek po rohu hlavičkoval těsně vedle zadní tyče.

Bezchybný Doubrava

O vítězi musely rozhodnout pokutové kopy. V domácím dresu proměnili všichni: Ducár, J. Mrázek, Mžourek a Palko. V dresu hostů proměnili jen Červený a Sklenka, zatímco Pucholta s Bestou vychytal Doubrava.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - R. Soukup [-] , L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (86. M. Cafourek [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] , P. Svoboda [-] , M. Mžourek [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] - P. Besta [-] , D. Vild [-] (83. R. Gašpárek [-] ) , D. Dratva [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] (90. T. Mates [-] ) , M. Polák [-]

ŽK: 16. L. Mrázek , 35. L. Beneš , 52. J. Ducár , 84. P. Svoboda - 8. P. Besta , 64. R. Hamouz , 65. J. Červený , 90. J. Sklenka .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Zuskin Petr - DOHNAL Lukáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.