3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Míří Leggeriho svěřenci do divize?


Branky


0

Vykáň - Vzhledem k tomu, že Nové Strašecí do Vykáně přicestovalo bez tří svých klíčových hráčů - Hartmana, Svobody a Kapka, tak to měli domácí vzhledem k úzkému kádru dost usnadněné. V domácí sestavě nastoupili znovu bratři Jarolímové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení domácího týmu

Začátek utkání byl velmi opatrný a první pořádná příležitost přišla zhruba v 18', kdy se po Jarolímově rohovém kopu prosadil hlavou nikým nekrytý Kubek - 1:0. Domácí se dostali do herní pohody a hosty přehrávali. Z ojedinělé příležitosti mohl vyrovnat Palko, ale trefil jen břevno. Po zaváhání obrany hostů se snadno prosadil do prázdné branky kanonýr Dalekorej - 2:0. Domácí tým se v prvním poločase zaslouženě dostal do vedení.

Domácí si výhru ohlídali

Vstup do druhého poločasu se hostům povedl, ale v čisté brankové příležitosti zklamal Mžourek. Hru domácích řídili bratři Jarolímové. Více šancí si vytvořila domácí Vykáň, která mohla nastřílet mnohem více branek, ale chyběl větší klid v zakončení. Poslední slovo v utkání řekl Dlouhý, který šel po vysunutí D. Jarolíma sám na branku a zkušeně Javůrka přeloboval - 3:0. Domácí Vykáň potvrdila druhé místo, které znamená postup do divize. Strašecí naopak před derby s rozjetým Rakovníkem prohrálo.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - F. Říha [-] , P. Beneš [-] (9. M. Olmr [-] ) , V. Žampa [-] (79. A. Kosmák [-] ) , L. Šedivý [-] (82. D. Voves [-] ) , J. Dalekorej [-] (74. A. Maxhuni [-] ) , D. Jarolím [-] , M. Dlouhý [-] (70. L. Koutenský [-] ) , L. Jarolím [-] , P. Stejskal [-] , J. Kubek [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
F. Javůrek [-] - L. Mrázek [-] , P. Buršík [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , M. Isteník [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] (74. P. Doubrava [-] ) , M. Mžourek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - STRÁNSKÝ Martin, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.