2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice v nepříliš záživném zápase přehrála Poříčí


Branky


24. L. Mráz , 64. L. Mráz
0

Hvozdnice - Domácí jsou nevyzpytatelným týmem. Dokáží body rozdat každému, ale také každého potrápit. Poříčí nad Sázavou je v horní polovině tabulky a rozhodně si přijelo do Hvozdnice pro tři body. Z nedaleké Hvozdnice ale odjelou s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ROZHODL KANONÝR MRÁZ

Poctivá defenziva a rychlé kontry. Taková byla taktika domácího týmu. Míče do brejků měl vysílat exligový Luděk Stracený. Utkání se hrálo před velmi mizernou návštěvou. Dorazilo necelých 70 diváků. Taktika domácího týmu byla úspěšná. Poříčí hrálo jen po velké vápno. Naopak dva brejky využil domácí kanonýr Mráz, který vstřelil již 20. a následnou 21. branku v sezoně. Skóre Mráz otevřel ve 24' - 1:0. Vítězství pečetil v 63', kdy si pohrál s obránci a následně přesně zakončil k tyči - 2:0. Utkání nebylo příliš koukatelné a zajímavé momenty nebyly žádné. Hvozdnice si připsala důležité vítězství v boji o záchranu. 



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] (67. M. Matys [-] ) , M. Novák [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (85. L. Obermajer [-] ) , D. Svozil [-] , K. Rochl [-] (90. M. Fábera [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Vosáhlo [-] (72. J. Trpišovský [-] ) , Z. Hašek [-] (65. M. Klauz [-] ) , J. Pohorský [-] , V. Balata [-] (46. D. Rejhon [-] ) , V. Přitasil [-] (46. K. Vacek [-] ) , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , D. Verner [-]

ŽK: 24. J. Neumann , 24. L. Třešňák , 53. M. Hnilička - 60. D. Rejhon , 77. O. Páv , 80. D. Verner .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Radina Marek - SVOBODA Jindřich, BAROCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.