L. Mrázek 37. (p.)
J. Kapek 80. (p.)
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strašecí neuspělo ani v druhém jarním domácím představení


Branky


37. L. Mrázek (p.) , 80. J. Kapek (p.) - 7. J. Pohorský , 56. J. Trpišovský
0

Jako den a noc. Výsledkově skáčou fotbalisté Nového Strašecí ze strany na stranu a tentokrát podlehli Poříčí nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posázavan se dostal do vedení už v 7. minutě, když se prosadil Ptáčník. O půl hodiny později využil nabídnutý pokutový kop L. Mrázek a vyrovnal na 1:1.

 

Stejný průběh přinesl i druhý poločas. Hosté znovu odskočili, tentokrát Trpišovským. I na tento gól měli však Novostrašečtí odpověď - a znovu penaltovou. K exekuci se postavil Kapek a srovnal na 2:2. Nutno dodat, že oba pokutové kopy byly stoprocentní.

 

O druhém bodu musel rozhodnout rozstřel, který se vyvedl Posázavanu. Ani na druhý pokus se tak na jaře nepovedlo Sokolům před vlastními fanoušky zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (89. L. Beneš [-] ) , M. Isteník [-] (66. P. Svoboda [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] (55. R. Soukup [-] ) , M. Hartman [-] , M. Cafourek [-] (90. P. Buršík [-] ) , M. Mžourek [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] (68. V. Přitasil [-] ) , Z. Hašek [-] (79. D. Rejhon [-] ) , V. Peroutka [-] (58. J. Jírů [-] ) , K. Vacek [-] , V. Balata [-] (52. J. Trpišovský [-] ) , O. Páv [-] , P. Havlíček [-] , D. Verner [-] , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-]

ŽK: 28. L. Palko , 42. P. Duchoň , 64. J. Mrázek , 65. J. Kapek , 72. L. Mrázek , 87. P. Svoboda , 87. M. Mžourek - 37. J. Pohorský , 67. O. Páv , 72. J. Jírů , 72. D. Verner , 80. A. Tlamicha . ČK: 86. J. Mrázek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.