2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládly Zbuzany!


Branky


0

Souboj prvního s druhým, nejlepší obrana proti nejlepšímu útoku. Nic lepšího už k vidění být zkrátka nemohlo. Zbuzanští se na svého soupeře dobře připravili a namotivovali a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs už nemá náskok deseti bodů, přesto se stále vyhřívá na čele s velkým náskokem. Zápas ve Zbuzanech však nezvládl.

 

Domácí se dostali do vedení už v 8. minutě, když se pofaulu na Ličku postavil k přímému kopu Radek Šírl a nádherným obstřelem zdi rozradostnil 260 diváků. Po dvaceti odehraných minutách mohl zvýšit na 2:0 Kincl, hostující gólman Janáček však jeho hlavičku bravurně zlikvidoval.

 

Hned o pár okamžiků později vykopával jeden z obránců Brandýsa Kardovu střelu z brankové čáry. Těžko hledat nějakou větší šanci i na straně Brandýsa, protože obrana Zbuzan pracovala na jedničku.

 

Po změně stran se domácí více zatáhli s cílem hrát do otevřené obrany. Na hřišti přibylo více soubojů a na obou stranách to pořádně jiskřilo. Pojištění pro Zbuzany přidal v nastavení Říha a posléze mohla v řadách domácích fanoušků vypuknout konečná radost. 

 

Hosté nebyli spokojeni se stavem hřiště ani některými výroky sudího Nejedla, nic to však nemění na vítězství Zbuzan.



Sestavy


FK Zbuzany 1953, z.s.
K. Čontofalský [-] - L. Karda [-] , J. Kordiák [-] , R. Barciaga [-] , J. Musil [-] - J. Huňáček [-] (71. M. Veliký [-] ) , M. Lička [-] , R. Šírl [-] - M. Kincl [-] , M. Říha [-] , J. Brodský [-]

FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] , J. Reichert [-] - F. Braborec [-] , J. Prokop [-] (70. J. Krajíček [-] ) , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , M. Moravský [-] - M. Kovařík [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TYLCHERT Michal, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.