Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Dynamo přehrálo hostující Bělou


0

Domácí Horšák dokázal doma přesvědčivě zvítězit, téměř jisto bylo už po poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo bylo od začátku aktivnějším týmem

Horšovský Týn doma přivítal Bělou a od začátku to vypadalo na gólové utkání, za velkého tepla se hrál pěkný fotbal nahoru dolů, ale ze hry mělo stále více Dynamo. Po jedné z akcí se v 16. minutě prosadil Petr Vavřička a domácí šli do vedení - 1:0. Ve 21.minutě však srovnává Miroslav Bořil, který vrací šance na výhru jako na začátku utkání. Proti je však o 10 minut později opět Petr Vavřička, který se prosazuje znovu a vrací vedení domácím, to ale není všechno. O pouhé dvě minuty později, v minutě 33. se Petr Vavřička prosazuje po třetí a kompletuje tak čistý hattrick. Když ve 41.minutě rozvlní síť ještě obránce Daniel Pták, do kabin tak jdou domácí borci rozhodně nadmíru spokojeni. Narozdíl od hostů, kteří sem přijeli pro body.

Tři slepené góly definitivně rozhodli o osudu utkání

Do druhého poločasu vstoupili domácí s jistotou výhry a hráli trochu pasivně. Hosté se snažili utkání zvrátit a vyplatilo se to. V 56. minutě vykřesal naději hostí opět Miroslav Bořil, který snížil na 4:2. Jenže o pouhou minutu později zvyšuje na 5:2 Jan Černík. Zdá se být definitivně rozhodnuto, když střídající Radim Ebenhöh trefuje přesně a zvyšuje na konečných 6:2. Domácí tak v zápase roli mírného favorita více než potvrdili a připisují si tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
Alena Foistová (věrná fanynka): Hráči Horšovského Týna chtěli navázat na výhru z minulého kola a to se jim podařilo. I když začátek vypadal, že to nebude jednoduché. Domácí se ujali vedení v 16.minutě a bělští o pět minut později srovnali. Přesto, že hosté se snažili být rovnocenným soupeřem, do šatny na poločas odcházeli se ztrátou tří gólů, tedy za stavu 4-1 pro domácí. Druhý poločas byl již plně v režii domácích, kteří ještě přidali další dva góly. Nejlepším hráčem Horšovského Týna byl Petr Vavřička, který vstřelil tři góly.




Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Novák [-] - J. Černík [-] (61. D. Mach [-] ) , J. Jurko [-] , J. Doležal [-] , O. Mothejzík [-] (56. R. Ebenhöh [-] ) , M. Čedík [-] , P. Vavřička [-] , T. Macek [-] , M. Blacký [-] , L. Sobolík [-] , D. Pták [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] (68. M. Hoang Anh Quan [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - P. Jarina [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , J. Bočan [-] (46. M. Pustovojt [-] ) , D. Häusler [-] (46. P. Cingroš [-] ) - V. Landrgott [-] (46. J. Černý [-] ) , M. Bořil [-]

ŽK: 49. T. Macek , 66. J. Jurko - 63. P. Cingroš , 78. D. Frank .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SIROVÝ Václav, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.