2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o 6 bodů se odehrál v sobotu v Maršových Chodech


Branky


0

V tabulce lépe postavená Kolověč držela před dnešním soupeřem náskok pěti bodů a hodlala ho ještě navýšit, bohůžel pro Slavoj, nic nešlo podle plánu. Naopak Částkov stáhl náskok na pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji

Hostující Slavoj Kolověč začla zápas velmi aktivně, vytvářela si šance a byla lepším týmem. Prozatím však všechny její šance končili buď na špatném zakončení nebo v rukavicích v dobré formě chytajícího Jaroslava Landrgotta. Aktivita se však hostům vyplatila ve 27. minutě. Prosadil se Tomáš Šlajs , tento netradiční střelec slavil gól teprve po druhé v právě probíhající sezóně. Hosté si nadále vytvářeli šance, ale žádná z nich už brankou neskončila a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Skvělý nástup domácích

To co se dělo v poločase prvním jako by bylo zapomenuto. Na hřišti to vypadalo přesně naopak, domácí po poločasové bouřce v kabině zlepšili snad všechny vlastnosti své hry a rázem jich bylo plné hřiště. Krev do žil jim pak vlila vyrovnávající branka kapitána a kanonýra Lukáše Bydžovského, který se prosadil již ve 48. minutě. Hosté, jež snad ještě nepřišli z kabiny se ani nenadáli a míč mohli lovit ze sítě podruhé. Tentokrát se prosadil Lukáš Marek, který si svůj pátý přesný zásah načasoval vskutku dokonale. Po tomto góle se již hosté vzpamatovali a zápas přešel opět do starých kolejí. Hosté však v tomto zápase doplatili na velmi mizernou koncovku, když ke smůle hostů pak sudí nenařídil po dvou sporných zákrocích ani jednu penaltu začli pracovat nervy. V 85. minutě se po rozmíšce ze hřiště museli po druhé žluté kartě pakovat hned dva hráči. Domácí David Karban a hostující Jakub Hruška. Nicméně skóre se již neměnilo a všechny body bere Částkov. Kolověč má šanci na reparát již ve středu, kdy hraje dohrávku s Postřekovem.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - J. Říha [-] , P. Kaše [-] , P. Hobza [-] (46. T. Kopecký [-] ) , L. Marek [-] - P. Flíček [-] , P. Jakubec [-] (50. L. Lebeda [-] ) - J. Mihál [-] , L. Bydžovský [-] - D. Karban [-] , J. Jakubec [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - J. Milota [-] , M. Záhrobský [-] , J. Hruška [-] , P. Pap [-] (70. T. Lucák [-] ) , L. Chval [-] (70. J. Kainzmeier [-] ) , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , M. Sušický [-]

ŽK: 18. P. Hobza , 71. L. Bydžovský , 75. D. Karban , 80. P. Kaše - 60. J. Hruška . ČK: 85. D. Karban - 85. J. Hruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - DVOŘÁK Jaroslav (N), ČÍŽEK Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.