Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Horažďovic dokopnou nezaplatí, ty vyhrály "pouze" 4:2, Křimice míří do baráže


Branky


0

Horažďovický trenér slíbil svým svěřencům, že pokud dají v sezóně 100 gólů, zaplatí jim dokopnou. Ti však vstřelili (i s tímto zápasem) "pouze" 95 branek. Útěchou jim může být baráž o postup do Krajského přeboru. Naopak Křimice musejí udržet soutěž v baráži o sestup. Samotné utkání totiž vyhrály domácí Horažďovice o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdička srovnal, domácí si ale vedení vzali zpět

Horažďovických hráčů se sešlo neuvěřitelných sedmnáct! Svou pouť v posledním zápase sezóny (možná i v 1.A třídě, protože mají šanci na postup z baráže) začaly Horažďovice nejlépe jak mohly, protože již v první minutě se radovaly z branky. Ve 23. vteřině napřáhl Tomáš Jůda, jeho střelu brankář Hinterholzinger vyrazil do břevna, odkud se míč odrazil k Formanovi, který prudkou přihrávkou přes malé vápno vybídl ke skórovaní Alexandera Vachušku, který už neměl problém poslat míč do prázdné brány – 1:0!

 

V sedmnácté minutě přišlo vyrovnání z kopaček kanonýra hostí Václava Bezdičky, který tečoval míč po pěkném centru z rohového kopu až do sítě – 1:1!

 

Domácí si ale vedení vzali zpět ve 34. minutě, kdy střílel Jůda. Brankář jeho střelu vyrazil pouze před sebe k nohám Josefa Nauše, který hostujícího brankáře překonal – 2:1!

 

Oku diváka lahodící první půle, ve které se hra přelévala nahoru a dolů, nabídla ještě jednu branku. Dvě minuty před koncem poločasové přestávky se trefil Daniel Macoun, který byl na konci pohledné akce. Míč koloval od Sovy, přes Vachušku a Nauše až před prádnou bránu k Macounovi, který vstřelil gól a domácí vedli už o dvě branky – 3:1!

Vachuška se trefil krásně z přímého kopu

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jako ten první a v 57. minutě vstřelili Horažďovičtí další branku. Alexander Vachuška doslova „ukecal“ svého spoluhráče Tomáše Jůda, aby si mohl kopnout přímý kop a se slovy: „Nech mě to kopnout a já přísahám, že dám gól," se k míči opravdu postavil. Svůj slib dodržel, protože svou pověstnou šajtlí dal krásnou branku a bylo to už 4:1!

 

Horažďovickým hráčům chybělo ještě pět branek, aby jim trenér zaplatil dokopnou. A že šancí měli plno! Sám Michael Forman měl na kopačkách podle svých slov pět branek, ale neproměnil ani jednu z šancí.

 

Poté tempo hry upadlo, ale gólových šancí neubylo. Oba týmy jich měly opravdu požehnaně a nikdo by se nemohl divit, kdyby zápas skončil 10:10.

 

Poslední slovo v zápase udělaly hostující Křimice, které v 88. minutě zásluhou Matěje Brousila snížily na konečných 4:2. Branka padla opět po rohovém kopu, kdy zazmatkoval Boř, podběhl míč a Brousil hlavičkoval míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, hráč: Kdyby utkání skončilo 10:10, nikdo by nemohl říct ani slovo. Sám se přiznávám, že jsem jich měl 5, asi alpa. Ano, těch 5 gólů, které chyběly do stovky. Kluci sorry, ale tohle jsem nemohl říct na dokopný, bylo by to pro mě hodně drahý. Závěrem bych chtěl popřát křimickým hráčům úspěšnou baráž, protože potvrdili, že fotbalovostí patří mezi nejlepší týmy A.třídy. Jo a taky vzkázat všem do budoucna, že my body neprodáváme, na to jsme moc velký fotbalisti.

FC Křimice
Václav Kuneš, hráč: utkání začalo rychlou brankou, kterou jsme dostali ihned po našem rozehrání. Ztratili jsme míč a domácí se hned vrhli do útoku a míč dotlačili do sítě. Začátek se nám tedy vůbec nepovedl. Domácí měli míč na kopačkách víc než my. Ale podařilo se nám vyrovnat po zahrání rohového kopu, kdy Bezdička hlavou prodloužil míč přes gólmana a zapadlo to na zadní tyč. Poté však byli nebezpečnější domácí. Hodně stříleli z dálky a pokaždé velmi nebezpečně. Za stavu 2:1 jsme měli velkou šanci, kdy šel Bezdička sám na brankáře, ale bohužel neproměnil. A téměř vzápětí jsme dostali třetí gól. Do druhého poločasu jsme nastoupili trochu útočněji a měli jsme šance na snížení a možná i na vyrovnání. Kovačič šel dvakrát na gólmana, ale poskakující míč nedokázal správně usměrnit...poté se hrálo spíše na rychlé protiútoky do otevřených obran. Z jedné takové akce jsme dostali čtvrtý gól. Nám už se podařilo jen snížit ke konci utkání opět po rohovém kopu kdy hlavičkoval Brousil. Domácí zaslouženě vyhráli a my jsme bohužel neměli šanci.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - A. Vachuška [-] , M. Šafanda [-] (85. J. Forman [-] ) , J. Sova [-] (67. R. Lacko [-] ) , M. Šašek [-] , J. Nauš [-] (80. S. Šafránek [-] ) , T. Jůda [-] , J. Janouškovec [-] (46. O. Stulík [-] ) , M. Forman [-] , D. Macoun [-] , J. Forman [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - M. Rada [-] (80. M. Zach [-] ) , M. Škoda [-] , J. Dytrt [-] , J. Vonášek [-] , P. Dobrý [-] (65. M. Brousil [-] ) , V. Bezdička [-] (46. J. Rada [-] ) , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-]

ŽK: 32. M. Rada .
Hráči zápasu: J. Zapoměl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.