1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka veze z Mýta tři body, na hřišti musela zasahovat záchranka


Branky


0

Poslední mistrovský zápas čekal Mýto doma proti Košutce. Domácí trenér nechal odpočívat na lavičce několik svých opor, aby je pošetřil do baráže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle s brankou na každé straně

Už od prvních minut se hrál opatrný fotbal bez šancí. Změnu přinesla dvanáctá minuta, kdy po chybě uprostřed hřiště a následné kličce Veselému střílel z hranice velkého vápna Daniel Triner, ale na Matouše v brance Mýta si nepřišel.

 

Pár minut nato chytil Matouš další šanci Košutky a o nedlouho se potvrdilo známé pravidlo nedáš, dostaneš. Ve 22. minutě se totiž na polovině hřiště zmocnil míče Brož, udělal si místo na střelu z pětadvaceti metrů, kterou orazítkoval břevno, ale míč se odrazil k nohám Martina Švejdy, jenž už měl úlohu snadnou – 1:0!

 

Domácím ale vedení netrvalo příliš dlouho, přesněji dvě minuty, to totiž fauloval Vild, Potočkův centr z trestného kopu našel Tomáše Pekníka, který vyrovnal na 1:1!

 

Ve zbývajících dvaceti minutách se hrálo opět opatrně, bez větších šancí, a tak poločasový výsledek byl nerozhodný, po brance na každé straně.

V 56. minutě musela zasahovat záchranná služba

Do druhého poločasu domácí trenér prostřídal sestavu. Na hřiště naskočili Štych, Kotnauer, Buchar a Lupáč, kteří vystřídali Ullricha, Brože, Veverku a Hlavičku. Hosté poslali na hřiště pouze Straku za Trinera.

 

A v první větší šanci se objevil právě střídající hráč Mýta, konkrétně to byl Lupáč, ale jeho střelu košutecká obrana zblokovala a založila rychlý protiútok vedený Rolkem, který přihrál Pekníkovi, jehož střela si cestu mezi tři tyče nenašla.

 

V 56. minutě přišel nepříjemný moment pro všechny zúčastněné. Po souboji Pekníka s Bucharem, zůstal ležet druhý jmenovaný na trávníku a musela pro něj přijet záchranná služba. Podle zpráv z táboru Mýta má Buchar přetržené vazy v koleni.

 

Čtyři minuty nato přišel další nepříjemný moment pro domácí. Fišerovu malou domů zachytil Pavel Kalaš a střelou k pravé tyči překonal Matouše – 1:2!

 

Domácí se snažili ve zbývající půl hodině o vyrovnání, ale to nepřišlo. Střela Abrta skončila vedle a na Švejdův centr z pravé strany nedosáhli Světlík ani Štych.

 

Po uplynutí devadesáté minuty a jedné minuty k tomu, ukončil rozhodčí Pressl poslední mistrovské utkání v sezóně, které vyšlo lépe Košutce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Martin Světlík, hráč a kapitán B týmu: Zápas jsme neodehráli dobře. Bylo to nejspíš ovlivněno ztrátou motivace a důležitostí utkání v neděli (B tým hraje o udržení v 1. B třídě). Mnohem víc než prohra nás mrzí zranění našeho spoluhráče a kamaráda Zdeňka Buchara. Přejeme mu brzké uzdravení.

TJ Košutka Plzeň
David Frýdl, brankář: Do Mýta jsme přijeli s jednoznačným cílem vyhrát a posílit tak naše naděje na záchranu v soutěži. Od začátku jsme hráli aktivně, domácí prakticky k ničemu nepouštěli, byli jsme jednoznačně lepším týmem, nicméně jsme se obrovsky trápili v koncovce. Cením si, že i po poměrně šťastném vedení domácích jsme stále hráli svoji hru a utkání nakonec otočili. Podle mého názoru jsme si vítězství rozhodně zasloužili. Zápas se hrál na perfektně připraveném trávníku, na kterém byla radost hrát, a který přispěl k tomu, že se hrálo velice zajímavé a oku lahodící utkání, které se muselo líbit i občas horkokrevným domácím fanouškům



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Matouš [-] - K. Hlavička [-] (46. M. Lupáč [-] ) , M. Vild [-] , R. Fišer [-] , M. Švejda [-] , M. Veverka [-] (46. Z. Buchar [-] ) , M. Brož [-] (46. J. Kotnauer [-] ) , M. Světlík [-] , P. Ulrich [-] (46. P. Štych [-] ) , J. Abrt [-] , D. Veselý [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Jaroušek [-] (69. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] (36. F. Fikar [-] ) , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (89. M. Primas [-] ) , Z. Rolko [-] , D. Triner [-] (46. P. Straka [-] ) , M. Potoček [-] (85. L. Kovařík [-] ) , T. Pekník [-] , K. Liška [-] , J. Holec [-]

ŽK: 80. J. Pekník .
Hráči zápasu: T. Pekník , J. Holec .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽÍLKA Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.