M. Wolf 66.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Tlumačov porazil vítěze 1.A třídy po penaltách


Branky


0

Jako vítěz 1. A třídy zajížděla Bříza k poslednímu utkání do Tlumačova. V tomto utkání už ani jednomu z týmů o nic nešlo a tak se čekal poklidný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nepřinesl

Do zápasu Bříza vstoupila oproti minulým zápasům s několika změnami. Dostali příležitost hráči ze střídačky Příhoda, Mornštajn, J. Paukner a brankář Smolák, který si jako dorostenec odbyl první celý zápas mezi muži.

 

Do utkání vstoupily týmy v poklidném tempu. V úvodních minutách se dostaly do  několika zakončení, ale ohrožení nepřišlo, až v 9. minutě se dostal na středu hřiště k míči M. Paukner, přihrál do lajny na nabíhajícího J. Kračka, ten si míč navedl k vápnu a vyslal střelu šajtlí na branku. Míč s podivem všem přítomných zapadl do branky, Touš se za míčem jen otočil - 0:1! 

 

V 10. minutě se dostal ke střele Frček, ale o metr přestřelil branku. V 16. minutě chtěl J. Němeček napodobit  J. Kračka, ale střela šajtlí šla jen do brankáře Touše.

 

Ve 23. minutě fauloval Lomoz. Kapitán Leitl centroval do vápna, D. Smolák míč vyrazil, následná střela z dorážky skončila vysoko nad brankou.

 

V 31. minutě fauloval S. Rous 15 metrů před vápnem. Leitl vyslal technickou střelu přes zeď, D. Smolák s ní neměl nejmenší problém. Poté se do zakončení dostali Minařík a Malík, ale střely skončily vysoko nad brankou. I když oba týmy měly několik šancí, tak první poločas moc fotbalové krásy nepřinesl a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro Břízu.

Wolf se štěstím vyrovnal

Ve 47. minutě se ke krásné střele dostal tlumačovský Leitl. D. Smolák jeho prudkou střelu výborným zákrokem vyrazil a M. Paukner poté uklidil míč do bezpečné vzdálenosti od branky.

 

V 56. minutě po faulu Rouse zahrával Tlumačov nebezpečnou standardku. Malík centroval do vápna, kde dokázal hlavičkovat neobsazený tlumačovský hráč a D. Smolák předvedl další výborný zákrok, poté byl ještě faulován a následoval odkop od branky.

 

V 66. minutě se dostal odražený míč k Wolfovi, ten šel na brankáře a vystřelil. Jeho střelu tečoval A. Lavička a ta nakonec prošla za záda Smoláka.

 

Minutu nato vytáhl další výborný zákrok D. Smolák, když z pod břevna vytáhl střelu kapitána Leitla. Z následného rohu ohrožení nepřišlo.

 

S ubývajícím časem přibývalo na obou stranách faulů, hlavně Leitl byl hodně nervózní, kvůli některým sporným výrokům rozhodčího. Nakonec byl odměněn žlutou kartou.

 

V 78. minutě se ke střele dostal P. Chocholatý, ale střela skončila pouze v Toušově náručí. Domácí měli více chuti v posledním utkání sezóny a chtěli zvítězit.

 

V 85. minutě nastřelili břevno, míč se odrazil do hřiště a tam obrannými nůžkami odkopával hornobřízský P. Filip míč až k polovině hřiště.

 

Do konce utkání už žádný gól nepadl a o zápase musely rozhodnou penalty.

 

VIDEO: Pokutové kopy vyhráli domácí

Penalty nepotřebují komentář, podívejte se na ně na videu.

 

 

Navzdory prohře po penaltách mohla Horní Bříza slavit vítězství v 1.A třídě.

 

 

 

 

 

Autor reportu, videí a fotek: Lucie Sedláčková



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Radek Šindelář, hráč: Poslední zápas v naší první sezoně v A třídě se nám podařilo vyhrát za dva body. Chybělo nám trochu štěstí v koncovce a mohli jsme brát body tři. Chtěl bych za celý tým poděkovat našim fanouškům za celoroční podporu.

SK Horní Bříza
Lucie Sedláčová, vedoucí týmu: S 1. A třídou jsme se chtěli rozloučit výhrou, i když to nakonec nevyšlo, tak rozhodně nesmutníme. Soupeř měl více chuti po výhře, hlavně v druhém poločase a ten bod navíc si zasloužil. V utkání dostali šanci hráči z lavičky a výkon byl trochu ovlivněn motivací k zápasu, takže ho řadím k tomu nejslabšímu, co jsme v sezóně předvedli.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , L. Hruška [-] - L. Leitl [-] , Z. Bláha [-] (64. J. Brichcín [-] ) - M. Frček [-] (64. J. Šot [-] ) - M. Wolf [-] (75. T. Řezníček [-] ) , M. Tesař [-] , J. Minařík [-] , J. Podestát [-] , J. Šmirkl [-] (77. R. Šindelář [-] )

SK Horní Bříza
D. Smolák [-] - J. Paukner [-] (53. P. Filip [-] ) , J. Kraček [-] , F. Mornštajn [-] , K. Příhoda [-] (53. V. Čermák [-] ) , T. Lomoz [-] , J. Němeček [-] , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , P. Chocholatý [-]

ŽK: 51. J. Podestát , 62. L. Leitl , 76. J. Šmirkl - 55. S. Rous .
Hráči zápasu: L. Leitl - J. Kraček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - SLADKÝ Stanislav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.