Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Touškově se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, přestřelku nakonec vyhrály Žichovice


Branky


0

Žichovice v Touškově zvládly derniéru a zakončily úspěšnou jarní část sezóny vítězstvím. Touškov se loučí s 1.A třídou předposledním místem, a tudíž sestupem do nižší 1.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Touškov hrál lépe, ale inkasoval jako první

Domácí Touškov začal utkání překvapivě lépe než favorité z Žichovic. Touškov lépe kombinoval a vytvořil si v první půli také více šancí.

 

Navzdory tomu šli do vedení hosté. Centr Ondřeje Musila ze sedmnácté minuty překvapil všechny hráče včetně brankáře Touškova a zapadl až do brány – 0:1!

 

Touškov se ale brankou zaskočit nenechal a pokračoval dál v aktivní hře. Žichovice několikrát zachránil od inkasování branky gólman Landa, ale na dorážku Jakuba Anděla ze 41. minuty už nestačil – 1:1! Stejné skóre panovalo také o čtyři minuty později, kdy rozhodčí Koura ukončil první poločas.

 

 

Žichovice hrály v deseti, přesto zápas otočily

Po návratu z kabin zahrozili jako první Žichovičtí, ale touškovská obrana v čele s brankářem Benešem byla pozorná. Naopak nepozorní byli hostující obránci, kteří nechali podruhé v zápase skórovat Jakuba Anděla a domácí šli ve 49. minutě do vedení 2:1.

 

V 57. minutě bylo pro Žichovice ještě hůře. To se totiž nechal zbytečně vyloučit Šimáček, který viděl během pár vteřin dvě žluté karty a následně červenou. Tento moment paradoxně Žichovicím pomohl, protože ty začaly hrát mnohem lépe a jako jeden tým.

 

V 61. minutě bylo srovnáno díky Janu Jiříkovi, který propálil Beneše v brance Touškova – 2:2!

 

O osm minut později šly Žichovice podruhé v zápase do vedení zásluhou Ondřeje Chalupy2:3!

 

Tentýž hráč se postaral o navýšení vedení žichovického celku deset minut před koncem zápasu – 2:4!

 

Domácí ale dvě minuty nato zdramatizovali utkání, když Ondřej Karbusický snížil na 3:4.

 

Poslední slovo měli ale Žichovičtí, konkrétně to byl Jan Jiřík, který svou druhou brankou v zápase ukončil gólově bohatou pětiminutovku a zároveň také celé utkání. Touškov tedy podlehl Žichovicím 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Miroslav Šiml, trenér: Vydržíme hrát se soupeřem 60 minut, proto když v 59. minutě dostane soupeř červenou kartu, myslím si že nám to pomůže. Opak byl pravdou, nejenom že soupeř vyrovná na 2:2, ale také jde do vedení a přidáním tří branek si upevní vedení a odveze si tři body!

TJ Žichovice
web TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: V zápase v Touškově jsme se rozloučili s úspěšnou sezónou i s fanoušky, kteří s námi na zápas přijeli, za což jim děkujeme. Nakonec to bylo loučení vítězné, i když k němu vedla poměrně kostrbatá cesta a ne úplně ideální výkon.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - P. Foltýn [-] (53. A. Šimice [-] ) , A. Mezera [-] , R. Voith [-] , J. Kalaš [-] - J. Hauer [-] , O. Karbusický [-] , I. Momotov [-] (81. A. Jánek [-] ) - J. Anděl [-] (88. M. Macko [-] ) , M. Bouzek [-] (73. D. Vrba [-] ) , L. Hodek [-] -

TJ Žichovice
J. Landa [-] - O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , J. Jiřík [-] (89. L. Mourek [-] ) , M. Linhart [-] (46. J. Beneš [-] ) , M. Špírek [-] (90. L. Stulík [-] ) , R. Beneš [-] , M. Prchlík [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 20. M. Bouzek , 32. I. Momotov - 34. R. Šiška , 39. J. Landa , 45. M. Linhart , 57. J. Šimáček , 85. J. Jiřík . ČK: 57. J. Šimáček .
Hráči zápasu: J. Anděl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koura Radim - ŽÁK Adam, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.