0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně sestupuje do 1.B třídy, Mochtín se díky vítězství zachránil


Branky


0

Kdyni v zápase s Mochtínem už o nic nešlo, to Mochtínu naopak ano, neb by se v případě vítězství vyhnul baráži o sestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neměli klid na kopačkách a vázla finální přihrávka

Samotné utkání bylo opatrné. Domácí Kdyně nastoupila v oslabené sestavě a inkasovala jako první. V devětatřicáté minutě nedokázali domácí fotbalisté odkopnout míč z vápna, ten se dostal k Tomáši Babkovi, který i s trochou dávkou štěstí napálil míč do sítě – 0:1! Hostující Mochtín šel tedy do vedení, které udržel i ve zbývajících minutách první půle.

 

Mochtín měl v první půli více ze hry a před vstřelenou brankou měl několik příležitostí ke skórování. Hostujícím hráčům ale chyběl klid na kopačkách a větší přesnost v kombinačních akcích. Proto bylo poločasové skóre pouze 0:1.

Cihlář navýšil vedení

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Domácí kupili chyby, hosté měli díky tomu nějaké šance. Ty ale stejně jako v prvním poločase využít nedokázali. Kdyni držel výborně chytající brankář Horáček, který v šedesáté minutě vyšperkoval svůj výkon chycenou penaltou domácímu kapitánovi Jiřímu Dolejšovi, když vystihl Dolejšovi směr a skvělým zákrokem vytěsnil míč letící k tyči do sítě.

 

Hosté z Mochtína se ale druhé branky přeci jen dočkali. Čtrnáct minut před koncem, tedy v 76. minutě, přidal Jaroslav Cihlář pojišťovací branku. Do šance ho parádní přihrávkou poslal Zbyněk Smolík.

 

Mochtínští mohli skórovat vícekrát, ale stejně jako v první pětačtyřiceti minutovce nedokázali vymyslet a uskutečnit finální přihrávku a potrestat tak domácí fotbalisty, kteří v tlaku vytvářeli chyby.

 

Nakonec Mochtín dokráčel k poklidnému vítězství, na které mu stačil průměrný výkon. Díky výhře se Mochtín udržel v 1.A třídě, naopak Kdyně si zahraje příští rok nižší 1.B třídu.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš, hráč: Začátek zápasu byl velmi opatrný, soupeř i my jsme si moc šancí nevytvořili a hrálo se v ne moc velkém tempu. Soupeř byl nervózní, protože musel vyhrát. Po nějaké době se hra uklidnila a začalo se hrát, soupeř dal gól po několika šancích, i když z našich chyb. My jsme si moc šancí nevytvořili, ale myslím, že na to, kolik nás bylo jsme hráli celkem dobře. Soupeř dal ještě druhý gól a zápas si pohlídal.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, web TJ Sokol Mochtín, www.tjmochtin.cz: Domácí tým odehrál svůj poslední zápas v I.A třídě (sestupuje přímo) v oslabené sestavě a tak Mochtínu stačilo podat k zaslouženému vítězství jen průměrný výkon. Naši fotbalisté byli více u míče, měli řadu slibných akcí, ale chyběla finální přihrávka i přesnější zakončení. Hodně toho pochytal výborný domácí golman Horáček, který podržel svůj tým, kryl i penaltu našeho kapitána Jiřího Dolejše ze 60.minuty.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Miklič [-] (67. F. Löffelmann [-] ) , M. Čára [-] , T. Pergl [-] (61. M. Kratochvíl [-] ) , V. Trumpeš [-] , L. Drmola [-] , M. Trumpeš [-] , L. Výškrabka [-] , J. Šmejkal [-] , K. Forst [-] , M. Janeček [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Novák [-] (89. J. Podráský [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Pretzelmayer [-] (81. S. Strejc [-] )

ŽK: 25. K. Forst , 61. J. Šmejkal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - SCHNEIDER Josef, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.