Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná schytala debakl v Mochtíně


0

Tlučná získala v minulém kole první tři body do tabulky a chtěla na zlepšený výkon navázat i v tomto duelu. Jenomže Mochtín pochopení neměl a již od prvních minut si šel za vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V osmé minutě domácí vedli již o dva góly

Domácí Mochtín začal utkání ve velkém stylu. Hned ve čtvrté minutě jej poslal do vedení Jiří Čeleda a v osmé minutě zužitkoval dlouhý aut do vápna Zdeněk Plánička – 2:0!

 

Mochtín pokračoval v aktivní, útočné hře a odměnou mu za to byly další dvě branky. Již třetí v pořadí vstřelil po pěkné akci Jaroslav Pretzelmayer a domácí vedli již 3:0!

 

Na 4:0 zvyšoval ve dvaatřicáté minutě opět Jaroslav Pretzelmayer a v Mochtíně se zadělávalo na debakl. Do konce první půle už ale žádná branka nepadla. Domácí Mochtín v pohodě kráčel za třemi body.

Rosol chyboval a Pretzelmayer zkompletoval hattrick

Druhý poločas začali domácí ihned vstřeleným gólem. Ve 48. minutě přišel křižný centr do vápna, kde si míč ztlumil Tomáš Babka a přízemní střelou na zadní tyč přivítal Rosola v bráně, který vystřídal v poločase Homolku – 5:0!

 

Šestý zásah do sítě Tlučné padl ve dvaašedesáté minutě po hrubé chybě brankáře Rosola, který se snažil udělat protihráči kličku, ta se mu vůbec nepovedla a Jaroslav Pretzelmayer mohl do prázdné brány zkompletovat hattrick – 6:0!

 

Tři minuty nato uštědřil Tomáš Velek sedmý zásah do brány Tlučné a skóre utkání uzavřel v sedmasedmdesáté minutě svou druhou brankou v zápase Tomáš Babka – 8:0! Oba brankáři Tlučné tedy inkasovali čtyřikrát.

 

Domácí vítězství mohlo být mnohem vyšší, protože šancí měl Mochtín plno. Zajímavou příležitost domácího útočníka lapil Rosol, jenž přečetl úmysl protihráče a lob vyrazil nad bránu na rohový kop. Další šanci vyrazil Rosol nohou a několik střel z větší vzdálenosti skončilo buď vedle brány, nebo je Rosol pohodlně vychytal. Domácí Mochtín tak zaslouženě zvítězil a Tlučné nadělil osm branek na cestu domů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
WEB TJ Sokol Mochtín, www.tjmochtin.cz: Hosté se 7 dorostenci v sestavě (další dva pak ještě střídali) neměli v Mochtíně nárok na lepší výsledek. Na perfektním pažitu jsme kralovali od první do poslední minuty, skóre mohlo být ještě vyšší. Oba gólmani hostů (vystřídali se v poločase) si s chutí zachytali, patřili k oporám svého mužstva, které ale svým výkonem připomínalo hru týmů slabšího okresního přeboru. Skóre otevřel již ve 4.min. Jiří Čeleda, který se pak stal hlavním nahrávačem na další góly. Hattricku dosáhl náš mladík Jarda Pretzelmayer, blizoučko k němu měl i hodně agilní Tomáš Babka, ale několik jeho solonájezdů mu ve II. poločase zneškodnil střídající gólman Tlučné Miroslav Rosol.

TJ Tlučná
Miroslav Rosol, brankář: Jeli jsme bez několika klíčových hráčů, a to se podepsalo na výsledku. Na začátku zápasu se nám zranil stoper a prostě od začátku už nám nepřálo štěstí. Mochtín byl na nás dobře připraven a celý zápas se tlačil dopředu. Zato my jsme si žádnou dobrou šanci pořádně nevytvořili a když jsme dvakrát vystřelili, tak s tím brankář neměl žádnou větší práci. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a soustředit se na poslední zápas s Pačejovem.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (75. R. Troch [-] ) , Z. Plánička [-] (53. P. Švátora [-] ) , L. Kašpar [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] (80. J. Cihlář [-] ) , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Pretzelmayer [-] (65. Y. Kul [-] )

TJ Tlučná
L. Homolka [-] (46. M. Rosol [-] ) - R. Novák [-] , R. Štěpán [-] , D. Černý [-] , T. Keramidas [-] , O. Šafránek [-] , J. Tomášek [-] , O. Vivseanco [-] (52. T. Mudra [-] ) , F. Kabát [-] , M. Kouřil [-] (24. P. Hromádka [-] ) , M. Kouřil [-]

ŽK: 55. J. Čeleda - 60. R. Novák .
Hráči zápasu: J. Pretzelmayer , T. Babka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KAŠPAR Zdeněk, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.