2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov dokázal porazit Chlumčany o jeden gól


Branky


0

Velmi zajímavé utkání se dalo očekávat v Tlumačově, jelikož proti sobě nastoupili sousedé v tabulce. Tlumačov totiž hostil Chlumčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tesař poslal hlavou domácí do vedení

Zápas začal ve velkém tempu a hrál se velmi zajímavý fotbal, i když tlumačovské hřiště nebylo zrovna v ideálním stavu. Více ze hry měli od prvních minut hosté z Chlumčan, kteří se dostávali, díky častějšímu držení míče na kopačkách, do šancí.

 

V jedné z nich se ocitl ve 23. minutě Jan Havlík, který unikal sám na brankáře Tlumačova, ale pohlednou individuální akci nezakončil podle svých představ. Brankář Královec předvedl výborný zákrok.

 

První branka utkání padla ve 36. minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop. Nejvýše si na letící míč naskočil Michal Tesař a hlavičkou poslal Tlumačov do vedení – 1:0!

 

Ve zbývajících deseti minutách se už nic podstatného nestalo a domácí Tlumačov šel do kabin veselejší.

Tomášek vykřesal jiskřičku naděje

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, když oba celky předváděly pohledný fotbal plný šancí, které však gólem nekončily.

 

Zajímavá situace se zrodila před druhou brankou domácího celku. Chlumčany měly výhodu standardní situace. Tomášek poslal míč do vápna, kde byl v souboji Milota a už měl míč téměř na hlavě, ale byl stažen za ruku od protihráče a padl k zemi. Rozhodčí však evidentně faul neviděl a téměř jasnou penaltu neodpískal.

 

Gólem tak skončila až šance Tlumačova ze 68. minuty, kdy se po centru do vápna odrazil míč k obránci Chlumčan, jemuž se nepovedl odkop a nalil přímo na „volej“ Martinu Wolfovi, který tvrdou střelou pod břevno navýšil náskok Tlumačova na 2:0!

 

Domácí po druhé vstřelené brance ubrali na aktivitě a Chlumčany získávaly postupem času pevnější půdu pod nohama. Několik šancí dokázala pevná tlumačovská obrana odvrátit do bezpečí, ale šanci ze sedmasedmdesáté minuty už nikoliv. Nejlepší střelec hostujícího celku Lukáš Tomášek mladší si navedl míč na hranici vápna, odkud přízemní střelou na bližší tyč snížil na 2:1!

 

Chlumčany díky kontaktní brance zvýšily naději na srovnání, kterého se už ale nedočkaly a z tohoto divácky zajímavého duelu vyšli šťastnější domácí fotbalisté.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Radek Šindelář, hráč: Chlumčany předvedly kvalitní výkon a dokázaly, že jejich jarní výsledky nejsou náhodné. Rozhodla asi větší vůle po vítězství na naší straně.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč: Čekali jsme, že nás v Tlumačově nebude čekat lehký zápas a přistoupili jsme k němu zodpovědně a poctivě. Bohužel jsme dostali 2 branky po nevynucených chybách a sami jsme dali pouze jeden gól, a to alespoň ke srovnání nestačilo. Na druhou stranu jsme makali až do konce zápasu na 100% a nevzdávali se a myslím si, že se nemáme za co stydět.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Královec [-] - L. Hruška [-] , J. Malík [-] (55. J. Šmirkl [-] ) - Z. Bláha [-] , L. Leitl [-] - M. Frček [-] (67. R. Šindelář [-] ) - J. Brichcín [-] , J. Minařík [-] (50. O. Polák [-] ) , M. Wolf [-] (89. M. Peleška [-] ) , M. Tesař [-] , J. Podestát [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , L. Milota [-] - J. Roubíček [-] , J. Voller [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlík [-] - L. Nohava [-] (58. J. Kraus [-] ) -

ŽK: 88. R. Šindelář - 88. J. Lenk , 90. J. Roubíček .
Hráči zápasu: J. Královec - L. Milota .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - FILLINGER Miloš, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.