Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 15:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice získaly cenný skalp


Branky


0

Mýtu šlo v Žichovicích o udržení nadějí na přímí postup do Krajského přeboru, ale chybělo mu hned několik mužů základní sestavy včetně dvou brankářů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žichovice si postupně vytvořily tříbrankový náskok

Mezi tři tyče mýtské branky se postavil David Veselý, neb oba brankáři hostí absentovali. A hned v úvodních minutách musel Veselý hasit požár před jeho brankou, když vychytal Prchlíka.

 

V sedmé minutě už ale nárok neměl, kdy Černého centr našel Šimáčka, který hlavou poslal domácí do vedení - 1:0!

 

Ani na druhou branku nemusela sto dvacítka diváků čekat příliš dlouho. V 19. minutě se totiž prezentoval Špírek zpětnou přihrávku do vápna na Ondřeje Chalupu, který střelou pod břevno zvýšil náskok Žichovic na 2:0!

 

Hned po druhé inkasované brance měli hosté slibnou příležitost po faulu Musila na Švejdu. Trestný kop Veverky se ale mezi tři tyče nevešel.

 

A tak udeřili opět domácí. Ve 26. minutě napřáhl M. Prchlík z dobrých dvaceti metrů a trefil pro Veselého nechytatelně k tyči - 3:0!

 

Mýto si poté vytvořilo svou druhou příležitost, kdy po narážečce Konopáska se Štychem druhý jmenovaný vystřelil, ale střelu srazili domácí obránci na roh.

 

V závěru poločasu mělo Mýto výhodu trestného kopu z hranice vápna, ale střelu Štycha brankář vyrazil na roh, který Žichovice ubránily a šly do kabin s tříbrankovým náskokem.

Mýto zvýšilo aktivitu, ale jako první skórovali domácí

Do druhého poločasu nastoupilo Mýto mnohem aktivněji. Z kombinace Konopáska s Veverkou těžil Jakub Sloup, ale nadvakrát na brankáře Landu nevyzrál.

 

Mýto přidalo a snažilo se skórovat. Po faulu na Štycha centroval Veverka, ale Landa předvedl parádní zákrok.

 

Minutu po hodině hry udeřily Žichovice počtvrté. Zaváhání Hlavičky ve středu hřiště využil M. Linhart, který překonal Veselého přesnou střelou k pravé tyči - 4:0!

 

Dvě minuty nato se dočkali branky také hosté. Opět zafungovala souhra Veverky, Konopáska a Sloupa, ten přihrál Světlíkovi, jenž našel ve vápně dobře postaveného J. Šmída, který nadvakrát vstřelil svou premiérovou branku - 4:1!

 

Deset minut před koncem mohl Šmíd skórovat podruhé, ale nezamířil přesně.

 

Závěr utkání přinesl žlutou kartu pro Konopáska, ale šanci žádnou, a tak rozhodčí Žák ukončil utkání za stavu 4:1 pro domácí Žichovice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
WEB TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: V posledním domácím zápase jsme se chtěli s fanoušky rozloučit vítězstvím, a to se nám po velmi dobrém výkonu podařilo. Doma jsme naposledy prohráli loni v říjnu. Mýtu jsme dnes nedali žádnou šanci a od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Otázkou tak nebylo, kdo vyhraje, ale spíš jakým skóre. Výsledek je pro hosty ještě milosrdný.

TJ Slavoj Mýto
Petr Štych, hráč: Bohužel v tomto zápase nám chybělo mnoho hráčů. Chtěli jsme Žihli překazit oslavy, ale nepovedlo se nám to podle představ. I tak musím poděkovat hráčům co s námi do Žichovic jeli. Snažili se, na výhru to však nestačilo.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , M. Linhart [-] , M. Špírek [-] (77. L. Stulík [-] ) , R. Beneš [-] , J. Jiřík [-] , M. Prchlík [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] (64. J. Beneš [-] )

TJ Slavoj Mýto
D. Veselý [-] - K. Hlavička [-] (75. D. Anténe [-] ) , O. Konopásek [-] , M. Švejda [-] (46. J. Šmíd [-] ) , P. Štych [-] , M. Veverka [-] , J. Sloup [-] , M. Světlík [-] , P. Ulrich [-] , M. Brož [-] , K. Barczik [-]

ŽK: 86. O. Konopásek .
Hráči zápasu: L. Černý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žák Ondřej - DUDA Václav, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.