Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Okresní derby pro Horažďovice


Branky


0

Nedělní okresní derby se hrálo opět ve velkém horku. Domácí svého soupeře sice jasně porazili, ale za herní projev, zejména ve druhé půli, se Mochtín nemusí vůbec stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nauš otevřel ve 4. minutě skóre

Horažďovice na svého soupeře doslova vlítly a již ve druhé minutě orazítkovaly břevno. To bylo po krásné střele záložníka Tomáše Jůdy. 

 

Dvě minuty nato už míč skončil v síti! Po rohovém kopu se přesně trefil hlavou horažďovický kapitán Josef Nauš - 1:0!

 

Domácí stále hráli aktivněji, než soupeř a vytvářeli si velké množství šancí. Jednu z nich dokázal ve třinácté minutě přetavit v gól Alex Vachuška, který zvýšil na 2:0!

 

V dalších minutách se ukázal mochtínský brankář Kodeš, který lapil několik slibných příležitostí domácího celku, a udržel tak šance Mochtína.

 

S přibývajícími minutami se začal horažďovický tlak snižovat, a i mochtínští fotbalisté vystřčili růžky. Pěkné šance měli Smolík s Pretzelmayerem, ale jejich zakončení nebylo přesné.

 

Přesné zakončení bylo ale dvě minuty před pauzou! Dlouhý pas našel Jiřího Čeledu, který z dobrých třiceti metrů krásně přehodil domácího brankáře Rybára, a snížil tak na 2:1!

Mochtín se snažil o vyrovnání, pak ale dvakrát inkasoval

Druhý poločas byl ze strany Mochtína výrazně lepší. Možná za to mohl klasický "šatňák" do sítě Horažďovic, kdo ví. Na každý pád byl Mochtín z počátku druhé půle aktivnější, než soupeř a snažil se o vyrovnání. Pretzelmayer, Čeleda, Dolejš a ani Velek ve svých šancích neuspěli, a tak domácí trestali. 

 

V 75. minutě se po jedné brejkové situaci prosadil podruhé v zápase Josef Nauš a domácí vedli 25 minut před koncem již o dvě branky - 3:1!

 

Mochtín po třetím inkasovaném gólu ale nic nezabalil a snažil se o kontaktní branku, ta ale nepřišla. Naopak přišel čtvrtý úder do sítě hostí! Další rychlý protiútok tentokrát zakončil Michael Forman a Horažďovice dvě minuty před koncem vedly již 4:1!

 

Více se už nestalo a domácí celkem hladce zvítězili, tedy alespoň, co se týká skóre. Herně bylo utkání vyrovnané.

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Martin Šašek, hráč: V prvním poločase jsme byli jasně lepší a měli jsme využít své šance ke vstřelení více branek. Ve druhé půli se Mochtín trochu zvedl a i on si vytvořil nějaké šance.

TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: První poločas nebyl podle mých představ, domácí rychle získali dvougólový náskok a po zbytek poločasu byly lepším týmem. Druhý poločas jsme zlepšili pohyb a vypracovali si i velké gólové šance, bohužel se potvrdilo to známé "nedáš, dostaneš''. Domácí nás ještě po brejcích 2x potrestali a bylo po zápase.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - A. Vachuška [-] , J. Pařil [-] (46. R. Lacko [-] ) , J. Sova [-] , M. Šašek [-] (56. M. Boř [-] ) , J. Nauš [-] , T. Jůda [-] , J. Janouškovec [-] , M. Forman [-] , O. Stulík [-] , J. Forman [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , L. Kašpar [-] , J. Pretzelmayer [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] (78. P. Švátora [-] ) , J. Dolejš [-]

ŽK: 70. O. Stulík - 15. T. Babka , 47. J. Bejvl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.