1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka byla ve druhé půli jasně lepší, pak ale padla na penalty


Branky


0

Horké sobotní odpoledne panovalo v Tlumačově, kam zavítal celek Košutky Plzeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekník měl velkou šanci, ale nedal

Od začátku zápasu to bylo velmi vyrovnané a bojovné utkání. V úmorném vedru se do první šance dostal domácí Copák, který parádně prokličkoval mezi snad pěti hráči hostující Košutky a ztroskotal až na brankáři Frýdlovi, který uhájil bezbrankový stav.

 

Hosté z Plzně měli největší šanci v pětadvacáté minutě. Pekník si skvěle narazil s Řežábkem, ale z blízkosti odmítl skórovat, brankář Tlumačova Pekníka parádně vychytal.

 

Šancí v prvním poločase moc nebylo, a tak skóre bylo po prvních pětačtyřiceti minutách bezbrankové.

Hosté zahodili několik tutovek

Druhý poločas už nebyl tak vyrovnaný, jako ten první. Iniciativu hry totiž, trochu překvapivě, převzala hostující Košutka. Plzeňští fotbalisté tlačili, seč to šlo a domácí nevěděli kam dřív skočit.

 

Posledních dvacet minut utkání už bylo prakticky jen na jednu bránu, a to na tu domácí. Tlumačov už se totiž soustředil pouze na bránění bezbrankové remízy.

 

S přibývajícím tlakem také logicky přibývalo šancí. Jedna taková vznikla u kopaček Lišky, který zatáhl míč, přihrávku Primas pustil na Kalaše, ale ten tváří v tvář domácího brankáře nepřekonal.

 

Pět minut nato spálil další tutovku T. Pekník, který pronikl před tlumačovského brankáře ze strany, ale rovněž ho nepřekonal.

 

O chvíli později měli hosté další šanci! Potoček se ale nepoučil ze šancí svých spoluhráčů a rovněž trefil domácího brankáře Touše.

 

Poslední stoprocentní šanci zahodil Kastl, který tak ukončil festival zahozených šancí. Po samostatném úniku totiž přestřelil brankáře i s bránou, a tak musely rozhodnout o bodu navíc penalty.

Penalty pro Tlumačov

V pokutových kopech byly úspěšnější domácí fotbalisté, kteří proměnili všechny své pokusy. Naopak na druhé straně Kalaš s Votavou neproměnili, a tak Tlumačov získal bod navíc, i když by si ho spíše zasloužili fotbalisté Košutky.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Radek Šindelář, hráč: Soupeř mě překvapil kvalitou i předvedenou hrou. První půle byla vyrovnaná, ale v té druhé měli více příležitosti ke vstřelení branky, které nevyužili. Příště musíme být aktivnější.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Po fiasku z minulého týdne jsme ukázali, jak by se mělo bojovat o záchranu. Hráli jsme s chutí a posledních dvacet minut to bylo na jednu bránu, bohužel jsme selhali v koncovce. Penalty už jsou loterie, která nám klasicky nevychází.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] (81. T. Řezníček [-] ) - F. Copák [-] , L. Leitl [-] , Z. Bláha [-] (75. O. Polák [-] ) - M. Frček [-] (65. M. Tesař [-] ) - M. Wolf [-] , J. Podestát [-] , J. Brichcín [-] (46. J. Minařík [-] )

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Jaroušek [-] , F. Řežábek [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] , Z. Rolko [-] (77. F. Fikar [-] ) , T. Pekník [-] (84. M. Votava [-] ) , J. Pekník [-] (63. M. Potoček [-] ) , K. Liška [-] , J. Holec [-] , M. Primas [-] (72. J. Kastl [-] )

ŽK: 9. J. Podestát - 1. M. Primas , 83. F. Řežábek .
Hráči zápasu: J. Touš - P. Kalaš , K. Liška .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Duda Václav - MAZÁN Jan, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.