1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tlučná slaví první body v sezóně! Odnesla to Kdyně


Branky


0

Kdyně proti Tlučné opět prokázala, že neumí střílet góly a Tlučná se tedy poprvé mohla radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná z jediné šance udeřila

Domácí Kdyně začala utkání mnohem lépe, než hostující Tlučná a vytvořila si několik po sobě jdoucích rohových kopů. Všechny se však povedly Tlučné ubránit a odvrátit do bezpečí.

 

Snaha o vstřelení rychlé branky vyvrcholila samostatným únikem jednoho z domácích hráčů, kterého ale výborně vychytal Rosol.

 

Domácí se již tradičně trápili s koncovkou a pálili jednu šanci za druhou. Další šanci měli po střele z levé strany, ale ta neměla gólové parametry a Rosol ji bezpečně usměrnil.

 

A tak trestala Tlučná! Rosol našel dlouhým nákopem svého spoluhráče, který prodloužil na úplně osamoceného Tomáše Žďárského, jenž se levačkou nemýlil a poslal Tlučnou do vedení - 0:1!

 

V dalších minutách domácí opět tlačili a snažili se o vyrovnání. Další série rohů a několik standardních situací ze slibné vzdálenosti ale brankou neskončilo, a tak poločas vyhrála Tlučná 0:1.

Paum vystřelil Tlučné tři body

Krátce po začátku druhé půle, konkrétně po pěti minutách, se domácí konečně dočkali branky. Centr z velké dálky našel hlavu Michaela Džugana, který srovnal na 1:1!

 

Oba týmy se po vyrovnání snažily o vstřelení vedoucí branky, ale marně. Skóre změnila až 75. minuta, kdy byl před vápnem faulován M. Škoda a rozhodčí nařídil trestný kop. Exekutorem se stal František Paum a nádhernou střelou přes zeď trefil šibenici - 1:2!

 

Agilní Paum byl i v další velké šanci, kterou si vytvořil sám, když obešel několik obránců. Následná střela, ale orazítkovala pouze horní tyč!

 

Paum se ocitl v šanci i o chvilku později, ale proti byla opět branková konstrukce, tentokrát pravá tyč.

 

Pár minut nato byl ve vápně faulován hostující Šafránek a rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si postavil Paum, ale opět neproměnil.

 

I Kdyně nezahálela a měla několik šancí, zejména po rozích a po standardkách. Jedna také byla ale po kombinaci na levé straně. Střelu z otočky od domácího útočníka, ale zastavil reflexivním zákrokem Rosol.

 

Tlučná své hubené vedení ubránila, a připsala si tak první body v sezóně! 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920, z.s.
Martin Trumpeš, hráč: První půlku jsme byli jasně lepším týmem, měli jsme hodně šancí, jenže už naše celosezónní utrpení nedat gól se nám opět vymstilo, soupeř měl jeden protiútok a dál nám z něj gól, my jsme dobývali branku soupeře, ale ten gól jsme prostě nedali. Druhou půlku jsme sice už tak dobře nehráli, ale podařilo se nám srovnat na 1:1, tak jsme se víc vysunuli a chtěli dát další gól, jenže chvíli na to soupeř opět skóroval, a to nás složilo, sice jsme byli hodně vylezlí, ale kvůli nervozitě a kvůli tomu že jsme nedokázali dát gól jsme dělali velké chyby a soupeř měl hodně protiútoku, které naštěstí nedokázal zužitkovat v gól.

TJ Tlučná
Miroslav Rosol, brankář: Je to parádní pocit vyhrát. Mohli jsme dát víc gólů, ale to už je teď jedno, hlavně, že jsou první body v této nevydařené sezoně. Všichni jsme na hřišti nechali všechno a bojovali až do konce. Samozřejmě, že jsme to taky po zápase trochu oslavili. Ale mrzí mě výkon rozhodčích, kteří podle mého mínění i kluků v šatně hodně připískávali domácím a občas pískali úplné nesmysly.



Sestavy


SK Kdyně 1920, z.s.
V. Horáček [-] - M. Trumpeš [-] , M. Džugan [-] , L. Výškrabka [-] , K. Hamor [-] , M. Čára [-] (76. L. Drmola [-] ) , T. Pergl [-] , J. Šmejkal [-] , K. Forst [-] (46. M. Výškrabka [-] ) , M. Janeček [-] (46. P. Forst [-] ) , T. Dufek [-]

TJ Tlučná
M. Rosol [-] - M. Škoda [-] , D. Černý [-] (46. J. Tomášek [-] ) , F. Paum [-] , T. Keramidas [-] , O. Šafránek [-] , M. Kouřil [-] , J. Saitz [-] , M. Kouřil [-] , S. Škoda [-] , T. Žďárský [-]

ŽK: 64. P. Forst , 78. T. Dufek , 87. T. Pergl - 34. M. Kouřil , 64. M. Škoda , 75. T. Keramidas , 87. S. Škoda .
Hráči zápasu: F. Paum , M. Kouřil .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.