3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín si připsal důležité vítězství nad Kralovicemi


Branky


18. T. Babka , 40. J. Čeleda , 60. T. Velek - 21. M. Chvosta
0

Mochtín přivítal Kralovice, které byly šest bodů nad Mochtínem. V úmorném vedru rychle docházely síly, ale i tak utkání nabídlo plno zajímavých příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín skóroval dvakrát v první půli, Kralovice jednou

Domácí nastoupili v oslabené sestavě, ale o to víc se srdíčkem na správném místě. Už od prvních minut podávali bojovný a týmový výkon, který korunoval v koncovce. 

 

Již v 18. minutě totiž poslal svůj tým do vedení Tomáš Babka, který zády k brance parádní patičkou přehodil brankáře Šotta a domácí vedli 1:0!

 

 Domácí Sokol se z vedení neradoval příliš dlouho. Konkrétně pouze tři minuty, protože ve 21. minutě srovnával Marek Chvosta, jenž využil rychle rozehraného autu – 1:1!

 

Chvilku poté mohli Kralovice zápas otočit, ale dělovku hostujícího hráče z krátké vzdálenosti brankář Kodeš vyrazil na roh.

 

Po půl hodině hry mohl jít do vedení znovu Mochtín, ale mladičký Jaroslav Pretzelmayer nedokázal využít chyby brankáře Šotta.

 

Pět minut před koncem prvního poločasu se ale Mochtín přeci jen radoval z vedoucí branky. Rychlý průnik Z. Smolíka zakončoval do sítě Jiří Čeleda a domácí znovu vedli – 2:1! Tímto výsledkem skončila také první půle.

 

Úmorné vedro, které v Mochtíně panovalo, ubíralo síly oběma celkům, ale trochu aktivnější byli přeci jen domácí, kteří byli odměněni po hodině hry třetí brankou. Přihrávka Jiřího Čeledy našla naběhnuvšího Tomáše Veleka, který se zblízka nemýlil a poslal domácí do dvoubrankového trháku – 3:1!

 

Hostující Kralovice se v dalších minutách snažily o snížení, ale jejich koncovka byla nepřesná.

Domácí Mochtín mohl skórovat i počtvrté v zápase, ale střelec první branky Tomáš Babka nevyzrál na brankáře Šotta, který jeho střelu do šibenice zázračně vytáhl na roh.

 

Mochtín i přesto udržel své dvoubrankové vedení a připsal si důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
WEB TJ Sokol Mochtín, www.tjmochtin.cz: Další důležitý zápas o cenné tři body Mochtín zvládl. I v oslabené sestavě podalo naše mužstvo bojovný, kolektivní výkon, dařilo se mu i v koncovce a to rozhodlo.

TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Bohužel pro nás nám hodně ublížil zápas s Tlučnou, do kterého jsme šli tak, že se to nějak povede a stejně tak jsme přistoupili i k zápasu v Mochtíně. Takže zbytečná ztráta a musíme dal bojovat.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (81. J. Šafránek [-] ) , L. Kašpar [-] , J. Pretzelmayer [-] (90. P. Švátora [-] ) , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - M. Kůsa [-] , M. Chvosta [-] , M. Bulín [-] , P. Bulín [-] , J. Vlk [-] , V. Ježek [-] (43. M. Zeman [-] ) , O. Dušička [-] , D. Hyneš [-] (58. M. Horyna [-] ) , J. Lavička [-] , F. Volín [-]

ŽK: 73. T. Babka - 86. J. Lavička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: König Michal - DUSPIVA Václav, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.